Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LAMPHS
Καλησπέρα. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που περιγραφης στο βίντεο, αλλά επί τεσσάρες φορές περισσότερο, Με αποτέλεσμα όταν κουνούσα με το χέρι τον αριστερό άξονα κίνησης να χάνι βαλβολινες.
Οπότε βρήκα μεταχειρισμένο σασμάν από (corolla 111) με120€ συν 10€ ένα μαρκούτσι, και εργατικά 60€ μαζί με βαλβολινες, όλα ένταξη...
η μονή διάφορα στο σαζμαν ήταν η ντίζα του κοντέρ
Στο Ε100 είναι ηλεκτρική, ενώ στο Ε111 μηχανική αν και ποιο καινούργιο μοντέλο
|
καλησπέρα, σοβαρα τοσο πολυ? και δεν εμεινε? ναι τα σασμαν τα πουλανε φτηνα τωρα απο 100 ευρω εχει! βεβαια οχι C52-C56 δλδ απο μοτερ 4EFTE και αντιστοιχα απο starlet GT ep92 και starlet glanza ep91 που ειναι ποιο ακριβα, τα αλλα εχουν διαφορες σε σχεσεις και τελικο ratio. Παντως αυτο που εχω ειναι απο το starlet ep82 με το μοτερ 2Ε-Ε και ειναι το C150, συμφωνα με το wikipedia toyota C gearboxes εχει ποιο κοντη μονο την 1η ταχυτητα και ολα τα αλλα ειναι τα ιδια.
60 ευρω μαζι με βαλβολινες???? ποιος πηρε τοσο λιγα? ειναι γνωστος σου ο μηχανικος?
Η ντιζα δεν ειναι προβλημα αλλαζεις το εξαρτημα στο σασμαν.
Να πω οτι εξουσιοδοτημενο Toyota συνεργειο μου ειπε 400 ευρω για αλλαγη δισκο-πλατο-ρουλεμαν μαζι με τα ανταλλακτικα αυτα και βαλβολινες. Μονο τις βαλβολες τις χρεωνανε 50 ευρω!!!!
Εχω δικο μου μηχανικο αλλα καθαρα και χατιρικα 100 ευρω για τοποθετηση, χωρις ανταλλακτικα και βαλβολες αλλα τις χρεωνει κανα 10αρικο μονο σε μενα.
Οπως ειπα αν ειχα παρεα το εκανα μονος μου ανετα, αλλα επειδη θα ειναι ΣΚ αμα μου τυχει καμια στραβη την εβαψα γιατι θα ειναι ολα κλειστα!
αν ειχε τυχει νωριτερα η διαρροη δλδ τον Αυγουστο που ημουνα εκει 3 εβδομαδες και ειχα παρεα στο εξοχικο δεν θα το συζητουσα θα το ειχα κανει μονος μου με καποιον συγγενη μου για βοηθο.
Οχι για να γλιτωσω τα χρηματα τοσο αλλα για την φαση ρε γμτ!
φυσικα και σε αυτο καντεμια με δερνει, αφου δεν ειχα διαρροες και ο συμπλεκτης δεν εδειχνε να πατιναρει και τωρα τον Σεπτεμβριο γινονται και τα 2!!!!
δεν τολμω να τουρμπισω τερμα και παρε πατιναρισμα! ακομα και στην Ε.Ο δεν παει πανω απο 160χλμ γιατι πατιναρει!