Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-03-16, 21:06
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
καλησπέρα, να πω πως ειχα kyb AGX πεταμενα λεφτα.....μου χαλασαν γρηγορα, επειδη ΔΕΝ ειναι για χαμηλωμα να ξερετε δεν κανουν απλα! μερικοι τα βαζουν με ελατηρια χαμηλωματος πολυ κακως ομως. Η ιδια η εταιρια λεει οτι δεν κανουν και προτεινουν τα ultra SR! Στο δικο μας εχουν 4 σκαλες μπρος πισω σκληροτητας και αλλαζουν με κατσαβιδακι απο πανω, ειναι ομως ακριβα και ΔΕΝ επισκευαζονται! εγω τα πηρα απο γνωστο μου 600 ευρω περασμενα αλλα η Toyota την επομενη φορα που τελικα εβαλα koni sport 460 ευρω, τα εδινε 850!!!!!! και σαφως ειναι ΠΟΛΥ κατωτερα απο τα koni sport!
τα κονι εχουν το καλο οτι ειναι πολυ ποιο φτηνα, λογικο γιατι ειναι φυσιγγια, αυτο ειναι και το μειονεκτημα τους, επειδη πρεπει να κοπουν τα μαμα και να φυτευτουν μεσα, ειναι ομως πληρως επισκευασιμα, μπορουμε να τα σκληρυνουμε-μαλακωσουμε με 2 πληρης κυκλους ρυθμισης, δυστυχως τα πισω πρεπει να βγουν απο πανω για να γινει αυτο, και υπαρχει και κιτ με στενοπιατελα ελατηρια που τα μετατρεπει σε coilovers περιπου αλλα δεν ξερω τιμη και που το βρισκουμε αυτο Ελλαδα. Ειναι ακομα και στην ποιο μαλακη ρυθμιση τους ποιο σκληρά απο τα AGX. Eγω τοσο τα AGX οσο και τα κονι τα φοραω με μαμα ελατηρια πισω και τα μπροστινα ειναι απο καποιο αμαξι με 4A-GZE που ειναι λιγο ποιο χοντρα και σκληρα, αλλα οχι χαμηλωματος.
Τα εχω τερμα μαλακα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και σε τρεξιμο και σε στροφες κτλ και υπενθυμιζω οτι ειμαι με 4EFTE και δεν παω ηρεμα.
Οποτε συγκριτικα koni sport και kyb AGX με κλειστα τα ματια σε Koni!!!!
εγω παντως ακομα το μετανιωνω που δεν πηρα απο την αρχη koni sport κιτρινα...
Ξεχασα να πω οτι βασικα τα πισω μου χαλασαν και εφαγα τον τοπο να βρω καποιον να τα επισκευασει και κανεις...ειπαν ολοι οτι μονο κονι.
Επισης δεν τα πεταξα γιατι τα εχω αμα χαλασουν τα κονι να κανω τραμπα να τα παω για φταξιμο.
Οσο εκαναν τα 2 πισω εδωσα και τα παραπανω χρηματα και πηρα τα κονι και τα εβαλα μονος μου.
Απάντηση με παράθεση