δεν ξερω ακριβως ποιο σασμαν εχεις εσυ για να κανω συγκριση και επισης δεν εχω δοκιμασει προσωπικα το G6 σασμαν, ξερω απο αλλους που το εχουμε συζητησει τι κανει σε σχεση με αυτα που ειχα-εχω.
Το δικο μου ειναι του starlet gt 4EFTE και ειναι μακρυ σασμαν, οταν ειχα κοντο απο σταρλετ ep82 το αμαξι υπεφερε σε ταξιδια, μπορει μεσα στην πολη να βολευει απο φαναρι σε φαναρι, αλλα σε μακρινες διαδρομες, μεγαλες αποστασεις και μεγαλες ευθειες καις πολυ παραπανω, συγκρινοντας τα δικα μου παντα. Εγω ειδα διαφορα οταν εβαλα μακρυ σασμαν. Και πηγαινε καλυτερα και σε ταξιδια σε Ε.Ο κτλ. με πιανεις τι εννοω.
Αν δεν εισαι σιγουρος τι εχεις πρεπει να βρεις τον τυπο του να βρουμε προδιαγραφες να δουμε τις σχεσεις μεταδοσης και την τελικη σχεση για να κανουμε σωστες συγκρισεις.
Επισης απο τις κοντες σχεσεις και τις πολλες αλλαγες ταχυτητων εβγαλα OFF τον επιλογεα.
Αμα θες να κοντυνεις το βημα σου μπορεις να το κανεις και με λαστιχα δλδ αντι πχ 195/50/15 να βαλεις 195/45/15/.
νομιζεις οτι ειναι μικρη διαφορα αλλα εχει σημασια!
εχω δοκιμασει 185/55/14 και μετα 185/60/14 και επαθα πλακα απο την διαφορα! το ιδιο και αμα θες να μακρυνεις απο 195/50/15 πας σε 195/60/15 αμα θες παραπανω θες και ζαντες....εχει και 195/55/15/
απλα να ξερεις τα μισοπροφιλα λαστιχα ειναι ακριβοτερα απο τα στρογγυλα νουμερα.
δεν μου λες τι κοφτη εχει το μοτερ σου? η 1η στις στροφες του κοφτη ποσα χλμ εχει? και ποσες ειναι αυτες?
εμενα στο σταρλετ το κοντο σασμαν στο μοτερ που εχω τωρα εβγαζε στις 7200rpm = 50χλμ ενω αυτο το σασμαν που εχω τωρα εβγαζε 80χλμ. Τις αλλες δεν τις ειχα μετρησει σιγα μην το εσκιζα συνεχεια....
|