Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-12-15, 22:25
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1037
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Σε τι αμαξι μιλαμε και με τι μοτερ? κανει τπτ θορυβους αμα πας να βαλεις αυτες που δεν παιρνει καλα? δλδ κατι σαν γκουπ, γδουπ κτλ με περιεργη αισθηση στον επιλογεα σαν να βρισκει καπου?
τι εννοεις ο συμπλεκτης ειναι υδραυλικος? υδραυλικο λεμε τον συμπλεκτη που ειναι με λαδια μεσα και φτερωτες οπως στα παλια 4ταχυτα αυτοματα σασμαν προ εποχης δλδ των σειριακων σασμαν που ειναι με δισκο κανονικα. Μαλλον εννοεις με υδραυλικο πεταλ συμπλεκτη αντι για ντιζα...
αμα ειναι ολα καινουρια.....απο ποτε γινεται αυτο? ποτε τα αλλαξες? μηπως κατι δεν ειναι σωστα? μηπως φταιει ο επιλογεας? εχει δοκιμασει κανεις να αποσυνδεσει τις ντιζες απο το σασμαν να δει αμα με το χερι μπαινουν? εννοειτε με σβηστο το μοτερ. Εμενα ειχε κολλησει ο επιλογεας στο σταρλετ ενω στην αρχη δεν εβαζε μερικες πχ την 3η μετα δεν εβγαιναν ευκολα η 1η και η 3η μετα εγινε χειροτερα και μια μερα δεν εμπαινε καμια!!! του εριξα κατι κλοτσιες και με 2αρα το παρατησα στο συνεργειο. Νομιζα οτι ηταν τα συχρονιζε ετσι ελεγε οποιος μηχανικος του το ειχα αναφερει και υπεθεσα οτι εσπασε το σασμαν! πηρα αλλο σασμαν επειδη αυτο εγινε Παρασκευη μεσημερι, και το αλλαξανε και τελικα μετα απο τοσα χρονια απο το 2007 το σασμαν ειναι ακομα στον φιλο μου τον μηχανικο και τωρα ειδαμε οτι δουλευει! δεν το ειχε ακουμπησει απο τοτε. Ο επιλογεας μου την εκανε....χαμενο δεν πηγε γιατι εβαλα ποιο μακρυ και το εχω και καβατζα, απλα λεω.
Τον επιλογεα τον εχεις τσεκαρει καπως? πρεπει να αποσυνδεσεις τις ντιζες να δεις αμα κανει σωστα τις κινησεις, αμα δεν τις κανει τοτε φταιει αυτος. Και να δεις αν επανω στο σασμαν μπαινουν οι ταχυτητες, πρεπει να ξερεις ομως τους συνδυασμους στα μοχλακια του σασμαν. Μπορει να ειναι ο επιλογεας δες το πριν απο οτιδηποτε αλλο μην πληρωνεις τσαμπα λεφτα!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 19-12-15 στις 22:56.
Απάντηση με παράθεση