Έπειτα από αρκετά χιλιόμετρα από τη στιγμή που μπήκαν τα γρανάζια, το συμπέρασμα είναι ότι καλώς έκανα και τα έβαλα και τώρα ταξιδεύω κυριλατα με 800 στροφές λιγότερες από πριν. Σίγουρα υπάρχει μια δυσαναλογία 5ης 6ης και καμιά φορά χρειάζεται να κραταω η να ανοίγω λίγο παραπάνω την 5η για να κουμπώσω την 6η πάνω από 3000στρ/λ. Αυτό βέβαια εξαρτάται από την κλίση του δρόμου που κινούμαι, οπότε σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με την αγορά/τροποποίηση των γραναζιών...(πχ στην Εγνατία οδό ταξιδεύω 120-140 με 3500στρ/λ και στις 4000 έχω περίπου 160 χλμ εκεί δλδ που θα είχα 120.
Σίγουρα αυτή τη μετατροπή δε θα τη σύστηνα σε μαμά 2ΖΖ κίνητρα χωρίς Φ.Π.Ε διότι θα ψιλοκρεμαει.
Σε Ν/Α με πρόγραμμα η σε κομπρεσσορατο όπως το δικό μου θα το σύστηνα άνετα διότι έχουν καλύτερες ροπές στα χαμηλομεσαια και έτσι δεν κρεμαει και απλώνει, και αν κάνει να κρεμάσει τσιμπώ λίγο το γκάζι και φεύγει απροβλημάτιστα.
Όσο για τη τελική, ταχύτητα δεν γεμίζει όλες τις στροφές στα 200+ αλλά πόσες φορές και σε ποιους δρόμους τρέχουμε 200+??
|