Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-10-15, 07:23
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλημέρα! συμπληρώνω κάτι που ανακάλυψα για όσους ενδιαφέρονται.
Οσον αφορά το αρθρο 2 απο πάνω που είχα πει για τον ήχο, ο ήχος ήταν ασθενικός γιατί ήταν πειραγμένες οι ρυθμίσεις ήχου στο android και τα equalizer στο πρόγραμμα, αλλά εκτός αυτού τα πολύ δυνατά παράσιτα όταν το ταμπλετ φόρτιζε από το αμάξι που ήταν σημαντικό πρόβλημα γίνεται σε όποια άλλη συσκευή φορτίζει από το αμάξι και παίζει στο AUX, πχ με το raspberry, το κινητό, το 8αρι ταμπλετ μου κτλ.
Μετά από ψάξιμο και συζήτηση με φιλαράκι ηλεκτρονικό μου είπε πως πρέπει στο ρεύμα που παίρνω απο τον αναπτήρα να βάλω ένα power filter 12V δλδ κάτι σαν αυτό : http://www.ebay.ie/itm/12V-Car-Power...AOSwrklVG3w x
ανακαλυψα οτι η πηγη που ειχα στο αμαξι και χαλασε η καλωδιοταινια εχει τετοιο εξωτερικο και αποτελειται απο ενα πηνιο, εναν ηλεκτρολυτικο πυκνωτη, εναν κεραμικο πυκνωτη, μια διοδη και εχει και μια γυαλινη ασφαλεια.
Ετσι το ξηλωσα και το εβαλα στο πριζακι που εχω φτιαξει.
Επισης εβαλα το βαρελακι για τα RCA το γνωστο ground loop isolator και ως δια μαγειας ο ηχος εφτιαξε! μονο αμα δεν εχεις μουσικη και εχεις τερμα την ενταση στην πηγη ακους το παρασιτο μια ιδεα, με μουσικη δεν το ακους καν πλεον.
Υπαρχουν στο ιντερνετ και διαφορα κυκλωματακια που ευκολα μπορουμε να φτιαξουμε μονοι μας, με μικρες παραλαγες αλλα κανουν την ιδια δουλεια, ανεβαζω ενα ευκολο.
Και φωτος απο το δικο μου.

Συνημένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg whatever.jpg (17,1 KB, 55 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 17-10-15 στις 07:56.
Απάντηση με παράθεση