Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-09-15, 02:34
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 217
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Επειδη διαβαζω καποιες ανακριβιες περι καταναλωσης. Μεσα στην πολη, υπερκυβισμενος δεν εκαιγα πανω απο 8.7-9. Ταξιδι ημουν στο 7-7.5. Δεν καιει σαν 1800. Τοσο καινε και τα 1400 και τα 1600. Και ναι, υπο μερικες συνθηκες, το 18αρι καιει λιγοτερο απο το 14αρι, και αυτο γιατι το 14αρι ζοριζεται. Σαν τουρμπο light, μεχρι 0.5-0.55 εισαι στο κοντα στο οριο αλλα κατα 99% δε θα παθει κατι. 0.6-0.7 (αν δεν ειναι 18αρι) σπαει. Θα χρειαστεις μπαρομετρο-πυρομετρο και wideband ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πριν κανεις προγραμμα, πριν το οτιδηποτε. Για να γινει προγραμμα θα εχεις ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και αυτα τα 3 να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και να ξερεις ακριβως τι γινεται. Αν εχεις πολλα χλμ, υπερκυβισε το και τουρμπισε το αργοτερα. Το χταποδι που εχεις ειναι για 1-3-4zz? Η ct9 ειναι λιγο περιεργη σαν τουρμπινα. Καλυτερα να βρεις μια 2554 πχ, μικρη, γρηγορη, καλη και ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΗ. Μπεκ βρες απο ts (2zz), ειναι ακριβα, εχω και εγω μια 4αδα αλλα μαλλον δε θα την δωσω. Τα μαμα δεν αρκουν για τουρμπισμα και σωστη ρυθμιση, θα σου κανει κοψιματα. Επισης κατι τελευταιο περι καψιματος βενζινης. Το corolla δεν εχει επιστροφες βενζινης, κατι που ειναι τραγικο απο μονο του. Εγω εφτιαξα, οπως και ο LISSAS. Υπαρχει και προγραμματιστης αριστος και γνωστης των μοτερ αυτων δοκιμασμενος απο εμενα και τον LISSAS. Εχουμε τον ιδιο. Λυσεις υπαρχουν, οχι πολλες, αλλα υπαρχουν και δοκιμασμενες.

Και για να τελειωνει και λιγο το παραμυθι με τον 4efte. Το 4efte ειναι ενα τελειωμενο μοτερ που πανω απο 0.8 δε δουλευει τιποτα σωστα. Ειναι ενα παμπαλαιο μοτερ, θα καιει τα ιδια σαν 1300αρι 4e-fe στα χαμηλα αλλα τα 1-2-3-4zz και ολα τα νεας γενιας toyota εχουν ενα γαμωσυστημα που λεγεται vvt-i. Μεταβλητος χρονισμος. Το αμαξι ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ αν παει νορμαλ. Καιει οσο πρεπει να καψει. Αν το σκιζεις θα καψει οπως ολα. Μην ακουμε οτι να ναι. Τελεια και παυλα. Τα δεδομενα και η τεχνολογια αλλαζει. Μην λετε ανακριβιες και υποστηριζετε πραγματα που δε γνωριζετε. Η χειροτερη παραπληροφορηση ειναι αυτο.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas_8 : 25-09-15 στις 02:46.
Απάντηση με παράθεση