Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX
Στην toyota ζητας πιστονια για 1ZZFE και ενα σετ μεταλλα...στροφαλο μπορεις να βαλεις και μεταχειρισμενο με λιγο ψαξιμο απο εδω μεσα να σου παει πιο φθηνα..ουτε καν προγραμμα δεν χρειαζεσαι..ενα δισκο πλατω να αλλαξεις αφου θα το λυσεις το αμαξι...μπορεις να βαλεις δισκο πλατω βολαν απο 1800 , ή να κρατησεις τα δικα σου παιζει ρολο και ο στροφαλος που θα βαλεις.. αλλα για να μην σου μιλαω γενικα... ψαξε στο θεμα υπερκυβισμος... εχει να διαβασεις απειρα πραγματα... για το πως γινεται... που γινεται..ποσο κοστιζει καθε σταδιο , τι θα χρειατεις τι θα αντιμετοπισεις .. τι αποδοση εχει τι καταναλωση και αλλα πολλα...Το σιγουρο ειναι πως θα εχεις ενα μοτερ του κουτιου και ζωντανο και πιο ζωηρο....,μπορει να μην βαλει φωτια στο δρομο και δεν θα γινεις ο φονεας των σαξοραλλων αλλα σιγουρα θα λατρεψεις την ροπη στα χαμηλα.,..που τωρα πατας γκαζι και δεν γινεται σχεδον τιποτα κατω απο τις 3500,
|
χαχαχαχα στην κυριολεξια δεν γινεται τιποτα κατω απο τις 3500 σε ευχαριστω παρα πολυ παντως για τις συμβουλες σου.. αυριο κιολας θα παρω να ρωτησω ποσο κανουν πιστονια και μεταλα.... αληθεια μπιελες αλλαζουμε η αφηνουμε τις υπαρχουσες?? που δεν νομιζω να ισχυει να κανουν οι υπαρχουσες.. θα το ψαξω και στο φορουμ να δω τι και πως... θα γινω καποια στιγμη δικαστης αυτων των μικρων γαλλικων κουτιων... εδω μου καθονται τα ατιμα.. χααχαχαχαχαχα
παιδια πραγματικα σας ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας πανω σε αυτο το θεμα .. με βοηθησατε στο απειρο... θα σας ειδοποιησω για οτι νεοτερο αποφασισω να κανω στις προσεχες ημερες... η οτι μου πουνε σχετικα με το θεμα τουρμπο η πραγματα υπερκυβισμου που μαλλον εκει καταληγω για περισσοτερο αξιοπιστια και να εχω το κεφαλι μου ησυχο και σιγουρα αλογακια ..... γιατι η γνωμη σας σαν πιο εμπειροι μετραει παρα πολυ... σας ευχαριστω ολους.. θα τα ξαναπουμε ξαναα...