Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pete_Mpal_
Εντυπωσιακό είναι το ts γιατι έχει valve lift και οταν ανοιγουν τα κεντροφόρια αλλάζουν όλα. Οπως ΟΛΑ τα γρήγορα μοτερ (vtec, vvl sr20-16ve, vvtli ts).
H ct9 επεδή είναι μικρή να ξέρεις οτι θα φουσκώνει από πολύ χαμηλά (μεγάλο πλεονέκτημα) και αν παίξεις σωστα με περιφεριακά θα κρατήσεις δύναμη μέχρι τις 6500. Ετσι την είχα σε glanza αρχικα στο 1 bar μου ξεφούσκωνε κοντά στις 7000. Μετά έβαα μια παντρεμένη με μεγαλύτερη φτερωτη στο ψυχρο μέρος κια κρατησα το φουσκωμα από χαμηλά μέχρι τον κόφτη!
Για το πρόγραμμα ψάξε κανεναν μηπως το βρεις έτοιμο.
Οσον αφορα την τουρμπίνα μπορεις να πάς και σε 25αρα αλλά προσοχή στην πίεση. Για μενα μιας και τα έχεις όλα βάλε την ct9 και στο μελλον αν δεν σε καλύπτει βάζεις μεγαλύτερη.
Η καλύτερη λύση βέβαια είναι να το υπερκυβίσεις 1800 με μια μεγάλη τουρμπίνα σφυρίλατο. Για το μελλον αυτο..
|
μην με χτυπας εκει που ποναω

μακαρι να αντεχε η τσεπη μου για ts ειναι μοναδικο μοτερ με τρελο ηχο μετα τις 6500. αλλα τεσπα πισω στο θεμα χαχαχα μεχρι εκει σκοπευω να το αφησω και μονο 0.4 πιεση σταθερη . βεβαια αν ξεκινησεις κατι τετοιο ποτε δεν σταματας λενε... αν κρατησει την δυναμη μεχρι τις 6500 οπως λες δεν θελω τιποτα αλλο απο την ζωη μου μετα.. 7100 ειναι ο κοφτης στο δικο μου περιπου οποτε και να μενει απο εκει και πανω απο πιεση αν πεφτει ποσος με νοιαζει.. ετσι και αλλιως δεν το παταω σχεδον ποτε στον κοφτη το αμαξι ... corollara ειναι μεν αλλα οσο το μεταχειριζεσαι σωστα τοσο καλυτερα θα σου συμπεριφερεται και αυτο...