Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-09-15, 15:25
Το avatar του χρήστη thomas07
thomas07 Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: corolla e12
Περιοχή: Άρτα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
thomas07 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pete_Mpal_ Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε παίδες με τον υπερκυβισμό θα ΚΑΙΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Αν προτείνετε υπερκυβισμο ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ταυτοχρονα και αέριο! Με τούρμπο και ΣΩΣΤΟ ρύθμισμα δεν θα καιει!
Επίσης φίλος μην τρελένεσαι τόσο, στο 0.4 δεν θα σπάσει αλλά και αν κάποτε σπάσει, Ε! έσπασε! Συμβαίνουν και αυτά! Σίδερα είναι χαλάνε. Μοτέρ που κυκλοφορεί πάρα πολύ είναι - εντόσθια υπάρχουν πολλά(και απο υπερκυβισμο) θα το φτιάξεις φτηνα!
Προχώρα και μην φοβάσαι απλά οπως ήδη έχεις αρχίσει ψάξε πράγματα από παιδια που ήδη το έχουν φτιάξει και παρτα φτηνα μην πας να το φτιαξεις μονος σου! Η ct9 είναι μικρη.
λες δηλαδη οτι επειδη ειναι μικρη να μην εχουμε αποτελεσματα και τζαπα ο κοπος? με τοσο μικρη για τα κυβικα μου θα εχω απο παρα πολυ χαμηλα ροπη... οσο για τα ψιλα ξερω θα ξεμενει η τουρμπινα αλλα δεν με απασχολει ιδιαιτερα ετσι και αλλιως για το μερακι μου θα το κανω απλα να ακουω λιγο την τουρμπινα και την σκαστρα του... ξαναακουσα για υπερκυβισμο στα μοτερ αυτα και ειναι εντυπωσιακα τα αποτελεσματα αλλα απο την στιγμη που τα πραγματα ολα τα εχω παρει τζαπα κριμα δεν ειναι να τα παρατησω ολα στην ακρη? το μονο που θα σκασω λεφτα ειναι για ενα προγραμμα αλλα ποιος θα το προγραμματισει?
Απάντηση με παράθεση