ρελαντι ο 4ΖΖ εχει στις 700 και λιγο πιο κατω απο το εργοστασιο...Μονο το πρωι οταν ειναι κρυο ξεκιναει με 1000-1200 στροφες ρελαντι λογω τσοκ και μολις ζεσταθει πεφτει στις 650-700...Αν εχεις Ε11 το φιλτρο βενζινης ειναι μεσα στο χωρο του κινητηρα κοντα στην τρομπα βενζινης..Στην toyota λενε οτι δεν εχει φιλτρο βενζινης/δεν αλλαζεται, επειδη δεν το φερνουν δεν το παραγει η toyota Πλεον, διαπιστομενο.Αν πας ιαπωνικη και ζητησεις θα σου δωσουν ενα της micron... φοραμε το ιδιο φιλτρο με suzuki vitara 1.6vvt στο λεω γιατι το αλλαξα κι εγω στο δικο μου,αρα υπαρχει σε aftermarket .Για καθαρισμο Μπεκ δεν χρειαζεται να πας στην αντιπροσωπεια απαραιτητα, απλα φροντισε να πας σε μαστορα της προκοπης,εγω με ενα 50αρικο τα καθαρισα σε καποιον στα γλυκα νερα , αλλα παει καιρος και δεν θυμαμαι το ονομα του ολα αυτα κανουν δουλεια...επισης μπουζι..αν δε φορας ιριδιου και φορας τα απλα... καλο ειναι να τα αλλαζεις καθε 10-15000 δηλαδη τουλαχιστον 1 φορα στον 1 ή 2 χρονια αναλογως τα χλμ που κανεις..αν βαζεις ιριδιου/πλατινας... υπολογιζε αλλαγη στα 30-35000 χλμ Για το τιμονι δεν γνωριζω να σου πω,το νορμαλ ειναι το τιμονι σου να διαβαζει καθε ανωμαλια του δρομου...προβλημα υπαρχει οταν συμβαινει ακριβως το αντιθετο..
|