Καλησπέρα, ναι είχα πει σε έναν φίλο μηχανικό ότι θα έπαιρνα το εργαλείο και είπε πως αυτός δεν έχει! λέει βάλε ενα σανίδι να σφηνώσει με το τιμόνι να πατάει τέρμα κάτω το πενταλ και κάνεις και μόνος σου εξαέρωση! όσο για την τρόμπα εντάξει λέει και εσύ αμα φρενάρεις συχνά δεν την τρομπάρεις? τι να πάθει μου λέει.....ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
εντάξει δεν θα κάνω βλακείες για 45 ευρώ και πήρα το εργαλείο τελικά.
Οσοι φτιάχνετε μόνοι σας τα φρένα θα σας λύσει τα χέρια! επίσης κάνει φυσικά και αναροφηση υγρών όπου θελετε πχ απο το δοχειο των φρένων, το δοχειο με το παραφλου κτλ.
Στην ουσια δλδ κάνει αναροφηση με αυτο τον τροπο αφαιρει τον αερα απο το κυκλωμα, εννοειτε οτι το κανουμε σε καθε ακρο, ξεκινοντας πρωτα απο το ποιο μακρινο στην αντλια και φτανουμε στο τελος στο ποιο κοντινο και προσεχουμε να εχει υγρα το δοχειο γιατι αν πεσει πολυ η σταθμη θα ξαναπαρει αερα....
τωρα αν καποιος θεωρει μαστορικη δουλεια το τακα τουκα στο πενταλ φρενων και να βαζει σανιδια για να πατιεται το πενταλ και να μην γινει σωστα και μετα να μην εχει φρενα εγω τι να πω! σηκωνω τα χερια ψηλα!!!! ή να ψαχνω για 2ο ατομο για να το κραταει πατημενο, οπως μια φορα εβαλα ενα φιλο και δεν παταγε τερμα και φυσικα εκανα 3 φορες την διαδικασια για να εχω φρενα. Με το εργαλειο μια φορα και τελος! Αυτια.....
|