Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-07-15, 06:43
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
καλημερα, εχω βαρελακι για τον ηχο groud loop isolator θα το βαλω σημερα να δουμε. Για το bt που λες δεν λεει εχεις πολυ παραπανω καταναλωση απο συνεχη χρηση το AUX ειναι το καλυτερο, αν ειναι ταμπλετοτηλεφωνο και εχεις σαν το δικο μου μπορεις να βαλεις και μικροφωνο επανω να το δουλευεις και ετσι αν εχεις καρτα ή αν εχει ιντερνετ με VOIP.
Για την ασφαλεια οπως βολευει τον καθενα, εγω ηθελα να εχω ρευματα σε usb και για το τηλεφωνο, εχει το πριζακι ασφαλεια 10Α επανω.
Για να το κλεισω μπορω με προγραμματα εχω βαλει αλλα δεν ανοιγει με τπτ.
Το δικο μου ετσι που εχει κολλημενο το κουμπι δεν μπορω να κανω τττ, απλα ανασηκωνω την θηκη λιγακι και το ανοιγω.
Μερικοι βαζουν εξωτερικο διακοπτακι αλλα εμενα δεν μπορει να μπει, το ανοιξα και τσεκαρα.
Μερικα ταμπλετς επισης ξεκινανε με μερικα προγραμματα οταν παρουν ρευμα, δοκιμασα οτι βρηκα εμενα δεν ανοιγει. Αμα δεις προηγουμενα ποστς μου τα εχω αναφερει.
Μια νεα φωτο μετα την προσθεση του ground loop isolator που με εσωσε παει ο θορυβος στον ηχο αμα φορτιζει! κατι τετοιο ειναι και το δικο μου : http://www.emimikos.gr/SL-GL-201G/ , επισης εκλεισα και το κενο αναμεσα στην πηγη που ειχε μεινει.
Ξεχασα να πω τωρα που το εχω συνεχεια στην φορτιση οταν βαζω μπροστα το μοτερ ή το σβηνω ανοιγει η οθονη μονη της!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 08-07-15 στις 07:20.
Απάντηση με παράθεση