Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-07-15, 03:10
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 218
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημερα, δεν ξερω στις Ε12 τι κανει αλλα εμενα δεν ρυθμιζει ο εγκεφαλος τις στροφες, ειτε απο την βιδα πισω απο πολλαπλη ειτε απο πεταλουδα μπορω να παω απο 600 μεχρι και 5000 αμα γουσταρω....
επισης οταν ειχα 1000 στροφες ρελαντι εννοειτε πως εκαιγε παραπανω απο τις 600!!! οχι τρελη διαφορα αλλα ειχε. Αναλογα ποση ωρα εισαι ρελαντι, αν εισαι σε κινηση εχει σημασια τοτε. Με A/C εφτανε και 1300! και αυτο ρυθμιζεται.
ναι ειχα και 12 λιτρα ανα 100χλμ καταναλωση με ρελαντι 1000 και A/C 1300 με το A/C ειχα και 12+....
Η βαλβιδα ρελαντι που εχει εμενα μια ειναι για A/C ρυθμιζομενη παντα και αλλη μια για ζεστο και κρυο κινητηρα.
Ξαναλεω εχω 4EFTE σε εσας μπορει να μην ειναι ετσι δεν ξερω.
Επισης με 600 ΔΕΝ τρεμει καθολου το δικο μου....στις 1000 εχω ρυθμισει την βαλβιδα A/C, oσο περισσοτερο ρελαντι εχει κρυωνει ποιο γρηγορα ο αερας.
Τωρα κακως γραφω σε θεμα για Ε12 γιατι δεν εχουμε ιδια μοτερ και ειναι αλλιως προφανως τα πραγματα και οι συμπεριφορες τους, εσεις που εχετε ξερετε καλυτερα τι κανει.
Θελω να πιστευω οτι δε το πιστευεις οτι εκαιγες 12 λιτρα λογω ρελαντι. Η διαφορα ειναι τοσο μικρη απο τις 600 στις 750 με 850 που οχι απλα δε την καταλαβαινουμε εμεις αλλα ειναι αστειο αν παμε τερμα γκαζι να λεμε οτι ειχα ψηλο ρελαντι, αρα γι'αυτο εκαψα τοσο. Αν στις 600 σου καιει πχ 0.2 λιτρα, στις 750 και 850 σου καιει 0.25. Τα λεω με τυχαιους αριθμους αλλα ετσι ειναι. Μην τρελαινομαστε δηλαδη..
Απάντηση με παράθεση