Θέμα: Corolla E11 4WD ?
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-06-15, 19:58
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλησπέρα! Θανάση το είπα από συνήθειο με τα σταρλετ, αυτοί που έχουν τέτοια, σε μερικές χωρες εχει πολλα βαζουν 4ΕFTE οπως ειναι λογικο. Σε corolles συνηθως βαζουν 3SGTE αλλα το συστημα που μπαινει ειναι απο την WRC που φοραει το ιδιο μοτερ απλα απ οσο ξερω ειναι με περισσοτερα αλογα.
Το συστημα του σταρλετ για την 4κινηση δεν ξερω αν ειναι εφικτο να μπει σε corolla γιατι τα μηκη απο κατω ειναι διαφορετικα και προφανως δεν θα ταιριαζει ο αξονας, το πισω διαφορικο με τα ημιαξονια, τα ακρα κτλ.
Για την corolla την επομενη (την facelift δλδ) δεν γνωριζω καν αν μπαινει ο 3SGTE....οσες εχω δει ειναι στρογγυλοφαναρες. Αν καποιος ξερει μας λεει.
Ε11 στρογγυλοφαναρες με 3SGTE εχει παρα πολλες, το θεμα ειναι ποιος εχει 4κινηση! γιατι οσους ξερω κανεις δεν εχει ολοι μπροστοκινητο το εχουνε. Εχω δει μερικες σε βιντεος κτλ αλλα στο εξωτερικο.
Eγω ας πουμε οτι ηθελα να την κανω 4κινητη που εχω 4EFTE πως το κανω ξερει κανεις? ετσι απο περιεργεια δλδ! οταν ειχα το σταρλετ ειχα βρει το κουστουμι 4κινησης (απο starlet EP85) αλλα η τιμη τρελη και τα περαστικα πολλα! επισης ηθελε μετατροπη ολη η εξατμιση γιατι εκει επρεπε να περασει ο αξονας! το ειχα ψαξει λιγο τοτε.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 28-06-15 στις 20:07.
Απάντηση με παράθεση