Είπα να σου απαντήσω στο myphone, αλλά καλύτερα να μείνουν εδώ αυτά. Μας χρειάζονται εδώ άλλωστε!
Αν δεν έχεις σκοπό να ξηλώσεις το tablet στο μέλλον (ή αν δε σε νοιάζει το πως θα γίνει όταν το ξηλώσεις), κόψε ο,τι το ενοχλεί να έρθει πρόσωπο με την εξωτερική μεριά και κόλλα το με σιλικόνη πιστολιού (αυτή που είναι σε sticks, χρησιμοποιείται σε είδη διακόσμησης). Αλλιώς κάνε ένα ξύλινο πλαίσιο και βίδωσε το στο δικό σου, πλαστικό πλαίσιο, χωρίς να φαίνεται από έξω.
Στο μυαλό βέβαια, μου έρχεται το 1DIN πλάισιο του Citroen ZX, το οποίο έκλεινε και δεν φαινόταν τίποτα. Το έχω κάπου, αλλά δεν μπορώ να το βρω για να σου πω αν χωράει το δικό μου tablet μέσα (7in).
Σχετικά με τα κουμπιά ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, βρες κάποιο κουμπί που δουλεύει όπως τα μπουτόν των ασανσέρ. Ακόμα και κουμπάκι από πύργο υπολογιστή κάνει. Τα βγάζεις κάπου διακριτικά στο ταμπλό ή την κονσόλα ανάμεσα στα καθίσματα και είσαι κομπλέ. Αν θες μετά, κάνεις το ίδιο και για τη φωνή (αν και ελέγχεται κι από μέσα σε πολλά tablet). Για μένα είναι καλύτερο από τις εφαρμογές, γιατί πες γίνεται κάτι και πρέπει να μπεις σε Recovery. Πως θα το κάνεις αν είναι μόνιμη η εγκατάσταση...;