Θέμα: Υγραέριο
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-06-15, 07:27
The_Emperor Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Toyota Corolla 2006
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 205
The_Emperor είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
να καταθέσω και τη δική μου εμπειρία:
Στα 100000 χλμ με υγραέριο και περίπου 170.000 συνολικά έκαψα την πρώτη βαλβίδα ενώ καθαρίστηκαν και οι άλλες. Το καπάκι, λοιπόν, πήγε στον καπακά και έγινε πένα. Να πω ότι έχω υγραέριο 5 χρόνια, στα πρώτα 4 το πήγαινα πολύ χαλαρά, τον τελευταίο επειδή έχω προ πολλού αποφασίσει να αλλάξω αμάξι (με δύο κόρες πλέον το corolla δε μας χωράει...) ομολογώ ότι το ψιλοέσκιζα το corolla! Κόστος επισκευής και μe service μέσα 450 ευρώ. Περιττό να πω ότι το αμάξι πλέον πάει σαν καινούριο, καθώς σερνόταν το τελευταίο διάστημα ενώ έχει βελτιωθεί σημαντικά και η κατανάλωση! Έτσι, όπως είναι τώρα μου έρχεται πραγματικά κρίμα να το φάει κάποια αντιπροσωπία κοψοχρονιά...
Anyway, η ουσία είναι ότι ακόμη και να μην το έσκιζα μου είπαν ότι θα έβγαζε το πρόβλημα με καθυστέρηση κάποιων χλμ (π.χ. +20.000 χλμ).
Να προσθέσω ότι μετά από 5 χρόνια προφανώς και το κέρδος μου είναι τόσο μεγάλο που ούτε κατά διάνοια μετανιώνω για την εγκατάσταση. Απλά, αν όντως τώρα πάρω καινούριο αμάξι μάλλον θα είναι diesel, διότι δε μαγαρίζεις νέο αυτοκίνητο...
Απάντηση με παράθεση