Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-05-15, 10:06
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 515
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Κωστα κατ'αρχην δεν ειμαι ανθρωπος που παρεξηγουμαι και ειδικα λογω αμαξιων!
Οπως ειπα και ΕΝΑΣ να αφυπνηστει απο αυτα που λεω για μενα θα ειναι ΚΕΡΔΟΣ(ηθικο παντα)!

Τωρα στα περι Ζομπολα ξερω τι εννοεις και επειδη ετυχε να τον γνωρισω απο κοντα το καλοκαιρι που μας περασε ,πηγα απο το μαγαζι και πηρα τον εγκεφαλο που εβαλα στο megane απο εκει,ειδα ΠΟΛΛΑ πραγματα και καταλαβα ακομα περισσοτερα!Ωστοσο οπως και να εχει εχει παρουσιασει δουλειες που οπως και να το κανουμε ειναι υψηλου επιπεδου!
Οταν για το HONDA ειπα οτι ειναι πληρωμενο ,εννουσα οτι γνωριζοντας το συνεργειο καταλαβα τι μερικαματο επαιξε στην βελτιωση,οχι οτι φοραει ενα σκασμο πραγματα!!!
Τα περι αξιοπιστιας των Honda δεν θα διαφωνισω ,ουτε εγραψα κατι πανω σε αυτο ,θα δουμε και το Celica ποσο θα αντεξει stock ,αλλα το θεμα της αποδοσης!
Αλλα να συγκρινεις τον Κ20 με το μοτερ του R18 νομιζω δεν υπαρχει συγκριση!!!Αν ηταν θα βελτιωναν ολοι τα 1800 αυτα τα μοτερ και δεν θα εβαζαν Κ20 και πριν προλαβεις να πεις οτι ειναι 2λιτρο θα σου υπενθυμιζω ΑΠΕΙΡΑ Honda ανα τον κοσμο να εχουν βελτιωσει Κ18 μοτερ απο integra!

Επισης επειδη εγω ΠΑΝΤΑ σε μια βελτιωση βαζω και το value for money ,αν μπορουσα να σας εβαζα τον ιδιοκτητη να σας τα ελεγε θα καταλαβαινατε γιατι ειπα περι σκανδαλου!

Τωρα τα περι δυναμομετρων!Ειπα οτι ολα τα δυναμομετρα φτιαχτηκαν για να ειναι καλα,με τα υπερ και τα κατα και τις κατασκευαστικες αδυναμιες!Αναλογα τι πλασαρει η καθε εταιρια εχει και την αναλογη τιμη!Απο εκει και περα ο χειριστης-ιδιοκτητης φερει την ευθυνη για το πως θα μετρα,αν ειναι αυστηρο ή οχι ,αν θα βγαζει κοκουρουκου νουμερα και θα σε κανει μεροκαματο!
Τωρα επειδη ανεφερες και το Φωτεινελη ,δεν θυμαμαι αν ησουν τον Δεκεμβρη,εγω ημουν και ειχα δηλωσει οτι δεν θα μετρηθω για λογους ηθικης τιμης και δεν το εκανα ,ειχα προηγουμενα απο τον πατερα ,αλλα και ο γιος δεν ειναι και πιο καλομιλητος στον κοσμο,αλλα δεν θα τον παντρευτουμε κιολας,αλλα το ΜΑΗΑ που ειναι Γερμανικο και πολυδιαφημησμενο εχει πολλες κατασκευαστικες ατελειες και η πιο σοβαρη ειναι τα λεια ραουλα του!Αν ησουν εκει (δεν θυμαμαι αν ησουν) θα εβλεπες οτι το Corolla του Λυσσα σπινιαρε με πολυ λιγη πιεση και φυσικα εγω το ηξερα γιατι το εχω βιωσει!Και μιλαμε για ενα αμαξι 300 αλογων!Ανεβηκε στο μαρσπιε ο RoyD Χρηστος και ετσι το μετρησε!
Ακομα και το μαμα Ford Focus RS το πρασινο στο 1οπατημα σπινιαρε και εδειξε οτι να ναι νουμερο!

Αρα εκει υπαρχει θεμα και οσο καλη διαθεση να εχει ο ιδιοκτητης -χειριστης δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ περιπτωση ενα δυνατο turbo να μην σπινιαρει και οταν σπινιαρει δεν παιρνεις σωστη μετρηση!

Ειπες και για το Dynapack!Δεν εχω μετρηθει ,εχω δει απο Μαλλιωρα που το ειχε μετρησεις απιστευτες και στην νεοτερη ιστορια εχω δει απο extreme tuners που το εχουν τα απιστευτα ,αλλα του Ζομπολα δεν τον εχω τεσταρει απο νουμερα ,αλλα το μελος χρηστος που ειχε στειλε ΠΜ με νουμερα δυναμομετρησεων με μεγαλες διαφορες απο το ΜΑΗΑ ,οποτε κρατω μια επιφυλαξη!

Ολα αυτα τα γραφω και συγγνωμη αν κουραζω για να μεταφερω αυτα που ξερω και οχι να πεισω ή να δυσφημησω κανεναν!
Απο εκει και περα ο καθενας εχει κριση και πορτοφολι και πραττει!

Φανη σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και οπως σου εχω ξαναπει και δημοσια ,αλλα και σε προσωπικο επιπεδο ,ειμαι ΠΑΝΤΑ στην διαθεση να βοηθησω οσο μπορω και να εξυπηρετησω τοσο το Corolla club που το αισθανομαι σπιτι μου ,αν και οχι κατοχος ΤΟΥΟΤΑ,αλλα και τον οποιοδηποτε προσωπικα !!!
Δεν εχω να κερδισω ΤΙΠΟΤΑ απο κανεναν και τον μαστορα μου που τοσο τον εχω διαφημισει ,ουτε τα παιρνω απο αυτον ,ουτε κανω κατι τζαμπα!Καθε αλλο πληρωνω τα ΠΑΝΤΑ ,οτι κανω στα αμαξια μου,για αυτο και μπορω να τον διαφημιζω και πιο ανετα γιατι θα ηταν ανηθικο απο μερος μου να ειμαι ΤΖΑΜΠΑ μαγκας και να διαφημιζα οχι τον μαστορα ,αλλα και την μανα μου και τον πατερα μου!

Οσοι με γνωριζουν καλα και κυριως οι Θεσσαλοι εδω που ξερουν και προσωπικως την σχεση μας με τον μαστορα ,μπορουν να επιβεβαιωσουν αυτα που λεω!!!Και αν ειναι γνωστης και αν εχει κανει καποιον που γνωριζουν μεροκαματο ή το αντιθετο μια καλη εξηγα !
Κανεις δεν ειναι τελειος ,μονο ο Θεος,αλλα το παν ειναι να εισαι οσο πιο ειλικρινης γινεται και ας μην αρεσει παντα αυτο!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση