Μα σου ειπα, με την τουρμπινα και την παροχη που μου λες τα νουμερα μου φαινονται πλεον φυσιολογικα. Δεν ειναι δηλαδη να με πεισεις σε κατι, αφου νορμαλ ακουγονται. Δεν ειπα οτι λες ψεμματα κοινως οταν εμαθα περι τουρμπινας. Αλλα ουτε και τα νουμερα για light turbo μου φαινονται σκανδαλο. Σκανδαλο θα ηταν στο 0.55 να εβγαζε απο 210 αλογα τροχο. Και απ'οτι βλεπεις, τα νουμερα που σου ελεγα πριν, μου τα αποδεικνυεις με το Corolla απο πανω, αρα κοινως δε σου ελεγα και μπαρουφες.
Και δηλαδη εγω τι να πω;
Ξεκιναμε απο εγκεφαλο: Link G4+ Storm
Πιστονια CP 79.5, περιπου 1815cc και 9 συμπιεση
Ατσαλινες μπιελες crower
Ροικη σε καπακι κλπ
Darton χιτωνια με blockguard
7800 κοφτη με ελατηρια και retainers
ΧΥΖ Coilover
550cc μπεκ
GT2871 με παροχη 480 αλογα. Και σιγουρα ξεχναω και αλλα πραγματα και δεν αναφερω καν χταποδοεξατμισεις, περιφερειακα κλπ. Ουτε καν αντλια βενζινης. Ακομα και επιστροφες βενζινης εχω φτιαξει. Και περι τουρμπινας δεν ξερω αν θα εβαζα 100% παλι garrett. Υπαρχουν και αλλες καλες πχ precision, borg warner, mhi, ihi, tial κλπ. Και προσωπικα αν μπορουσα τωρα θα εβαζα tial. Η τουλαχιστον την 2871 με κωλο tial και παντα vband αντι τα παπαριλικια με τις βιδες.
Και κατι τελευταιο περι δυναμομετρων. Εχω παει σε αρκετες συγκεντρωσεις, τις περισσοτερες φορες απλα για να δω και να κρινω, με τα αποτελεσματα στο 99% των περιπτωσεων να με δικαιωνουν. Τα Dynomet για παραδειγμα ειναι σχετικα τιμια δυναμομετρα, μιας που τα ανεφερες κιολας. Οπως επισης και τα Dynapack ειναι παρα πολυ καλα. Δε χρειαζετε να πληρωσεις κοινως για να δεις αν ενα δυναμομετρο ειναι καλο οταν γνωριζεις πανω κατι τι παιζει και σε νουμερα και γενικα τι παιζει τριγυρω.
Ολοι εχουμε πληρωσει οταν θελουμε να κανουμε κατι. Τωρα το γιατι ασχοληθηκες να ανεβασεις ολα αυτα ειναι αλλο θεμα. Οκ θες να αποδειξεις πραγματα τα οποια δεν ξερω γιατι μπηκες στον κοπο να το κανεις, καθως οπως σου ξαναειπα, οταν μου ειπες την παροχη μου φανηκαν λογικα. Και περι Ζομπολα, προς θεου, μη τον θεοποιεις.. Ειπαμε, καλος αλλα μεχρι εκει. Ειδικα στα Honda υπαρχουν πολυ καλυτεροι και εγω προσωπικα και εκ πειρας, επειδη εχω δει δουλεια αρκετων προγραμματιστων, ειναι ενας μετριος προς καλος προγραμματιστης. Οι περισσοτεροι κοιτανε να κανουν αρπαχτη και αυτο συμπεριλαμβανει και τον ιδιο μεσα σε επισης αρκετα "μεγαλα ονοματα". Ελαχιστοι ειναι αυτοι που δε το κανουν, ειδικα σε ατομα που δεν ειναι "του χωρου" και ειναι ακομα ψαρωμενοι. Και προσπαθω ακομα να καταλαβω σε τι λες οτι δεν εχεις διαθεση να με πεισεις η να αλλαξω γνωμη ενω με αυτα που ανεβασες με επιβεβαιωσες. Και να σου πω και κατι για το Honda, αυτο ΔΕΝ ειναι πληρωμενο. Τα μοτερ των Honda αντεχουν παρα πολυ και σου ξαναλεω ιδιο honda με αυτο στη φωτο που ανεβασες αλλα typeR (k20 μοτερ κοινως) απο 200 αλογα ατμοσφαιρα εβγαλε με κινεζικη GTX3076 550 αλογα μοτερ και εχει αλλαξει μονο ελατηρια και retainers. Μηπως αυτο ειναι καλυτερα Σκανδαλο και οχι τα αλλα που αναφερεις; μιλαμε για 350 αλογα πανω και οχι 80. Ουτε εγω θελω επισης να σε πεισω και εγω προσωπικα το ληγω εδω, δεν υπαρχει λογος να συζητησω κατι παραπανω, ενω με εχεις επιβεβαιωσει εσυ ο ιδιος, και σου ξαναλεω, λογικα τα νουμερα του σελικα με τετοια παροχη. Και δεν τσακωνομαστε ουτε χωριζουμε τιποτα, ουτε θελω να στην πω. Συζητηση κανουμε και σου αναφερω απλα καποια πραγματα τα οποια κακως τα θεοποιεις. Μην εισαι κολλημενος, γιατι με τα γραφομενα σου αυτο μου παρουσιαζεις και ισως για αυτο και το κανεις τοσο θεμα.
|