Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-05-15, 13:45
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 217
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Λες να μην ξερω αν κοιμαται η 2871 σε 0.5; Γι'αυτο θα σηκωσω 1.8.. 0.2 σαφως και υπαρχει με ελατηριο στο external.. Βεβαια δεν ηξερα τι παροχη εχει η 2871 που λες οτι φοραει το παιδι, γιατι εγω πηγα συγκριτικα με την δικη μου που εχει 480 παροχη. Εκει τοτε ισως ειναι λιγο πιο λογικα τα νουμερα που αναφερεις καθως εχει μικροτερη παροχη. Και μην ξεχνας, εγω ημουν 130 αλογα στροφαλο. Τι 126 που μου λες κοινως, τι 130.. Στο 0.5 ημουν στα 250 αν θυμαμαι καλα, και στο 1bar που το αφησα τοτε ειχα βγαλει 300 ροδα και περιπου 320-330 στροφαλο, δε θυμαμαι ακριβως, μετραγαμε ροδα.. Και σε καλο δυναμομετρο, το οποιο μετραει τροχο, αλλα δεν θελω να πω ποιος και που γιατι ειμαι στα μαχαιρια με τον συγκεκριμενο "προγραμματιστη", ο θεος να τον κανει.. Αλλα ξαναλεω, με 400 αλογα παροχη πλεον μου ακουγονται πιο φυσιολογικα τα νουμερα. Τωρα περι κινεζικων τουρμπινων εχω ακουσει πολλα, εχω δει περισσοτερα, δε θα το εκανα ποτε στο αμαξι μου. Γνωριζω typeR fn2 με κινεζικη gtx3076 με κλειστο μοτερ 550αλογα και με σοβαρη πιεση. Νταξ εχει αλλαξει μονο ελατηρια και retainers. Αλλα εχω δει και φιλου με crx με κινεζικη 28rs να σηκωνει πιεση και παραλληλα να ανοιγει τρυπα στο καπο. Επισης το 90% αυτων των τουρμπινων θελουν service με το που τις παρεις γιατι παει η φτερωτη περα δωθε. Λες να μην ξερω πραγματα κοινως η να μιλαω στον αερα; Οπως επισης εχω μαθει οπου ακουω πολλα κερασια να κραταω και μικρο καλαθι. Δεν εχει μονο ο βολος δυναμομετρα, ειπαμε.. Ε και σαφως δεν ειναι και τοσο σκανδαλο.. Συνηθως ολα οσα γινονται light turbo σε αυτα τα αλογα φτανουν. Εδω το g6 σε 1600 μαμα μοτερ με μια απλη 25αρα τουρμπινα, βαλε 2560 πχ στο 0.5-0.55 βγαζει 190-200 ανετα. Και μιλαμε για αμαξι μετα βιας 110 αλογα και οπως ειπα και πριν, 1600 κυβικα. Αλλα ξαναλεω, για να μην παρεξηγηθουμε και επειδη τα λεω παντα λιγο ωμα, αποτομα, και ειμαι και περιεργος γενικα, με τετοια παροχη, μου ακουγονται νορμαλ πλεον αυτα τα νουμερα που ανεφερες.
Απάντηση με παράθεση