Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-05-15, 14:50
Το avatar του χρήστη mixalhs_23
mixalhs_23 Offline:

Περιοχή: KAVALA
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 219
mixalhs_23 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ευχαριστώ παιδιά και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Εγώ περίμενα 2-3 αμάξια διαφορά αλλά γενικά τα κιλά έκαναν την διαφορά ειδικά στο 1 πατημα άπο στάση πετάχτηκε μισό αμάξι μετά δευτέρα άνοιξε λίγο ακόμα περίπου στο ένα αμάξι + και μείναμε έτσι μέχρι το τέλος. Αλλά από ρολαριστα πάτημα 2ερες πετάχτηκα μισό αμάξι εγώ αλλαγή 3 χάνω ερχετε δίπλα ακριβός καί στα 400 μου άνοιξε μόνο την μούρη του ήμουν ακριβός στην πόρτα του αντί βαριά στο πίσω παράθυρο. Αν κουμπωνα 3 πιστεύω θά χτυπιομαστα άσχημα.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε μιχαλη αν ητανε φιλικη κοντρα γιατι το ξεβρακωσε?και γιατι σου ειπε ξαφνικα παμε τωρα,την στιγμη που ηξερε οτι δεν ησουνα ετοιμος? απλα ερωτηματα...τεσπα μπραβο παντως που καθησες και διπλα του ακομα και ετσι
Χρήστο το ξεβρακωσε γιατί ήθελε να κάνει βιολογικό σε όλο το αμάξι αλλά το έχει 2 βδομάδες έτσι. Βασικά με πήραν για να πάμε για καφέ και να μιλήσουμε. Και το ένα το παιδί έχει BOX καί ήθελα να μετρήσω το αμάξι μου και έτσι ξεκίνησε. Μετά μου λέει θέλεις τελικά να ανοίξουμε έτσι και του λέω οκ πάμε αλλά ούτε video ούτε μαλακιες αν θέλετε video κτλ να πατήσουμε μια μέρα που θα έχω λιγότερη βενζίνα με σωστό σασμαν και να φοράς το σαλόνι σου όχι να τρέχω λαμαρινες με ρόδες. Και λέει οκ και έτσι πήγα για να δω καί τι κάνει το αμάξι.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 12-05-15 στις 22:46. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση