Δυστυχώς μετά από πολλές προσπάθειες και πολλά ακόμα FAIL...επανέρχομαι στο θέμα.
Τα άλατα αρνήθηκαν κατηγορηματικά να φύγουν ακόμα και με χοντρή αλοιφή της 3Μ. Στο τέλος το έτριβα με τόσο μίσος επί 1 τέταρτο στο ίδιο σημείο, που νόμιζες θα σπάσει το τζάμι αλλά τζίφος...δεν καταλαβαίνω τι έχουν πάθει πια τα τζάμια μου. Είναι αδιανόητο να μην φεύγουν με τίποτα. Ο προηγούμενος το έπλενε ίσως με το χειρότερο νερό της Ελλάδας και ποτέ δεν το σκούπιζε στο τέλος όλα αυτά τα χρόνια. Δεν εξηγείται αλλιώς!
Εντέλει πάνω στην απελπισία μου πέρασα μια βόλτα από την carglass να ρωτήσω για αντικατάσταση όλων των τζαμιών! και των 6!
Μου λέει ο υπάλληλος που δούλευε εκεί να τα πληρώσεις.
Του λέω έχω ασφάλεια θραύσης κρυστάλλων 1000 ευρώ. Να το σπάσω και να στο φέρω να τελειώνουμε;
Μου απαντάει διστακτικά και χαμηλόφωνα: Ξεκίνα απο το μπροστά και το πισω και βλέπουμε....
Και ερωτώ: ποια ειναι η διαδικασία τώρα; Πως το σπάω ουτοσώστε να μην το διαλύσω τελείως; Χρειάζεται να κάνω δήλωση η θα τα αναλαμβάνει όλα η carglass; Ξέρει κανείς να με καθοδηγήσει αναλυτικά πως θα κινηθώ;
|