Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimitriscc
Με την φώτο δεν λέει και πολλά απο την ζάντα, τι ζάντα είναι 15"x7" ή 15"x6.5"; καθώς τι offset έχει ζάντα σου μπορεί να είναι επώνυμη αλλά πια απ' όλα τα χαρακτηριστικά έχει....Όσο για το 205/50 γιατί το απέκλεισες??? Αυτά που λένε θα "κόψει" το αυτοκίνητο μύθος και εξηγώ με παράδειγμα...ένας έχει auris με μαμά διάσταση 195/65/15(η πιό κινήσιμη διάσταση) και αποφασίζει να βάλει 17" ζάντα και λάστιχο 225/45/17 και λέει «από την ώρα που έβαλα το 225 το λάστιχο το αμάξι σέρνεται» ο τυπάς καλά το λέει αλλά δεν εστίασε σωστά δεν φταίει η διάσταση του ελαστικού όμως ότι έβαλε κάτι πολύ ωραίες ζάντες σε εμφάνιση αλλά "κουρσούμια" σε βάρος, και για να γνωρίζεις για κάθε ένα κιλό που προσθέτεις στον τροχό είναι σαν να βάζεις 12 κιλά στο σκάφος....Εγώ στο δικό μου έχω 15" 205/50/15 o.z ultraleggera , 4,8 κιλά η ζάντα, το αυτοκίνητο πάει καλύτερα απ' ότι πάει με τα χειμερινά 14" 175/65/14 gislaved northfrost 3 γιατί απλά είναι πιο βαριά απο τα 15άρια....Το 205/50/15 Uniróyal raisport το έβαλα για να δοκιμάσω και αυτή την διάσταση αλλά διαπιστώνω στο 1,6 το 195/55/15 είναι πιό καλό σε συμπεριφορά...
|
Σωστα το λες αλλα και το φαρδυτερο πελμα ειδικα σε τετοια μικρα και αροπα μοτερ παιζει τον ρολο του λογω μεγαλυτερης προσφυσης/τριβων που εχει ,,κοβει χλμ τελικης και κοβει και νευρο αφου το αμαξι βεντουζαρει κατω κκαι ειναι πιο δυσκολο να "νικησει" την αδρανεια.... Το 195 πελμα ειναι ο χρυσος συμβιβασμος στα ατμοσφαιρικα 1400-1600αρια...στα αμαξια 100 ιππων ακομα και το 185 αρκει για καλη προσφυση και φυσικα μετα παμε σε αυτο που ειπες...ελαφρια ζαντα οσο το δυνατον και παιζεισ με το προφιλ αναλογως πως το θες το αμαξι σου να συμπεριφερεται και να δειχνει (και το βημα του σαζμαν σου )