Απο την στιγμη που εχεις τον αγραφο ο,τι διαχειρηση κανει θα ειναι μεσω του wideband. Και εγω χωρις λαμδα ειμαι. Τον εχω απλα πανω γιατι δεν βρηκα βιδα να βαλω στη θεση του, και ετσι απλα μου ταπωνει την τρυπα της θεσης του λαμδα στην εξατμιση. Δεν παιζει ρολο κοινως. Ο αγραφος τα διαχειριζετε ολα τελειως διαφορετικα. Και εμενα ετσι ηταν η πλεξουδα, απο τον αγραφο στο μοτερ, αλλα ειχε σφαχτει η δικια μου πρωτα ενω δεν υπηρχε λογος. Φαντασου με τον Link επανεφερα την πλεξουδα στην αρχικη κατασταση και μπηκε στη θεση του μαμα και τελος. H τουρμπινα που εχεις παντως ειναι πολυ μικρη για το ευρος στροφων που εχεις. Μετα τις 5 πρεπει να ψοφαει και στροφαρεις μεχρι 8κατι, εκει τι γινετε; Θες τουλαχιστον μια 2871-3071 μη σου πω και 3076. Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας. Τα κοψιματα κατα κυριο λογο ειναι η απο μπουζι, η αντλια, η μπεκ. Αλλιως μετα πας σε κοφτη πιεσης, η προστασια απο τιποτα πυρακια και θερμοκρασιες μεσω εγκεφαλου. Η αλλιως εγκεφαλος. Ο μαμα ο εγκεφαλος δεν βγηκε να μπει στη θεση του ο αγραφος;
|