Δεν λεω οτι ειναι μουφα ο Ultratech, δε τον ξερω σαν εγκεφαλο, δεν εχω αποψη. Αποψη για τον Emerald εχω. Τι αντλια φορας; Μετα τον emanage τα αλλαξες ολα η τα ειχες αλλαξει απο πριν, ειχες τον emanage, δουλεψε κομπλε και εβαλες μετα τον αγραφο και ξεκινησαν τα προβληματα; Προσπαθω να καταλαβω αν:
1) εβγαλες πρωτα τον emanage, αλλαξες ολο το μοτερ και εβαλες μετα τον αγραφο, αρα εκει θα θες μεγαλο ψαξιμο Η
2) ειχες πρωτα αλλαξει ολο το μοτερ ξυδια μυδια κλπ, δουλεψε μετα με emanage κομπλε, και μετα απλα αλλαξες εγκεφαλο και ξεκινησαν τα προβληματα. Κοινως εκει θα φταιει ο εγκεφαλος. Αν εχεις επισης πειραξει πλεξουδα μετα, να φτιαξεις αλλη και οχι να μπει ο εγκεφαλος πανω στη μαμισια, ισως να υπαρχει καποιο προβλημα και στην πλεξουδα.
Χρονισμο τι εκανες; αν ειχες θεμα με χρονισμο ΠΙΘΑΝΟΝ να το καταλαβαινες και στο ρελαντι, θα ψιλορεταρε η θα μπερδευε τεσπα. Εμενα ο Link για παραδειγμα συγκριτικα με τον Emerald που ηταν ολα χαλια και η πλεξουδα αστεια και λαθος οπως ειχε φτιαχτει ειχα τεραστια προβληματα και μια κακη καταληξη τελικα. Με τον Link επανεφερα την πλεξουδα στην εργοστασιακη κατασταση, κουμπωσε στη μαμα φυσα και τελος. Δεν εχω αλλα προβληματα. Παιζουν πολλα ρολο οπως και να εχει.
|