Καλημέρα, imitation δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα, μόνο γνήσια και κάνουν χρυσάφι.
Οπως είπα ομως και αυτοι που εχουν και οχι μονο σε Toyota αλλα και σε αλλες μαρκες αυτοκινητων τις ξηλωνουν γιατι δεν γινεται καλη απαγωγη θερμοκρασιας, οταν δεν εχουν μαμα μοτερ ή εχουν κατι δυνατο. Αλλο αν εχουμε μαμα μοτερ, και αλλο οταν εχουμε κατι αλλο που ανεβαζει θερμοκρασιες. Κρινω πως θα κανω τσαμπα κοπο-δουλεια και δεν θα καταφερω τπτ. Μαλλον θα κανω καποια στιγμη αυτο με τις ροδελες το κανουν αρκετοι γιατι ετσι παει αερας κατω απο το καπο και αεριζεται, ομως αυξανει τον θορυβο ειδικα σε υψηλες ταχυτητες. Δεν χανω κατι ομως γιατι δεν κοστιζει τπτ. Μετα η αλλη λυση ειναι το αφηνω να σκασει και μετα αεραγωγο στο καπο και βαψιματακι....και το starlet gt ετσι δεν ηταν το καπο του? και οταν ελειπε το i/c απο πανω παλι δεν υπηρχε κανενα προβλημα....
οποιον σχετικο ρωτησα για θερμομονωση του καπο μου ειπαν ολοι οτι θα εχω προβληματα με υψηλες θερμοκρασιες στο μοτερ. Οποτε το αφηνω, εκτος αν υπαρχει καποιος με μοτερ σαν το δικο μου ή κατι αλλο οχι μαμα και εχει βαλει κατι και μου πει καμια ιδεα και τα δικα του αποτελεσματα. Και τετοιος αεραγωγος ειναι οτι πρεπει
http://i32.photobucket.com/albums/d3...S2006114-1.jpg
Υ.Γ τωρα το πρωι που πηγα στο αμαξι και κοιταξα το σημειο που εχει αρχισει να χαλαει το χρωμα τελικα δεν ειναι επανω απο την πολλαπλη αλλα επανω απο το μοτερ ακριβως και εκτεινεται και προς την πολλαπλη εξαγωγη.