Σε ευχαριστω για την απαντηση, εχω την ΕΕ111 του 97 ομως ναι δεν ειχε αυτη μονωση στο καπο, φανταζομαι με το μαμα μοτερ δεν υπηρχε προβλημα. Τωρα ομως κατι πρεπει να βαλω. Οταν δε βρεχει οπως χτες και σημερα μιλαμε για τοσο ατμο που ολοι κοιτανε καλα καλα, λες και εχει αρπαξει φωτια....χτυπα ξυλο!
προτιμω να φτιαξω κατι ιδιοκατασκευη, και επειδη γουσταρω τις πατεντες ως γνωστον, αλλα και λιγοτερο τρεξιμο και χρηματα. Και σιγουρα θα εχω και καλυτερη μονωση που θα αντεχει πολυ περισσοτερο σε υψηλες θερμοκρασιες, εξαλου την μαμα δεν υπαρχει περιπτωση να την δινουν σκετη, θα πρεπει να παρο ολο το καπο!!!
Το έψαξα σε αλλα θεματα, forums κτλ και ρωτησα και μερικους αλλους ακομα, ολοι λενε οτι η θερμομονωση στο καπο ειναι κυριως για ηχομονωση απο τον θορυβο του κινητηρα!!!! και μετα για την θερμοκρασια. Οπως επισης οτι αμα εχεις μονωση στο καπο δεν γινεται καλη απαγωγη θερμοκρασιας απο το μοτερ και θα υποφερει. Σε απειρα θεματα ειδα οτι αρκετοι την εχουν αφαιρέσει. Μαλλον τελικα δεν πρεπει να βαλω....
Γενικα προτεινουν αεραγωγο στο καπο τυπου Evo, ή starlet GT/glanza ή ακομα και ενα κολπο που κανουν μερικοι να βαζουν ροδελες στις βασεις προς το παμπριζ και να σηκωνεται ποιο ψηλα, ετσι ο αερας που σκαει στο τζαμι οταν τρεχουμε περναει κατω απο το καπο με αποτελεσμα απαγωγη θερμοκρασιας και ψυξη.....
αν το εχει κανει κανεις αυτο μου λεει, αλλιως θα το δοκιμασω μετα την περιοδο των βροχων.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 28-02-15 στις 12:34.
|