Τα χλμ που λες ειναι αναλογα ποσα καιει το αμαξι και πως πας, τα 100χλμ δεν μου λενε κατι. Ποσα λιτρα εχουμε ακομα μεσα ειναι το θεμα....
και γιατι οταν ειμαι στην τελευταια γραμμη βαζω 40 λιτρα ΠΑΝΤΑ μεχρι τερμα γεματο? αρα τα υπολοιπα 10 λιτρα ειναι εκτος της ενδειξης του δεικτη σωστα?
Αυτο που λες με την αντλια γεμιζω τερμα (δεν εννοω στο τακ της αντλιας) και οντως παει η βελονα πανω απο την τελευταια γραμμη πανω πανω παντα. Ομως
δεν το εχω αφησει ποτε μεχρι να μεινω για να ξερω. Αυτο που ξερω ομως σιγουρα επειδη το κανω συνεχεια χρονια τωρα ειναι οτι απο γραμμη τελευταια γεμιζω τερμα τερμα φουλ 40 λιτρα βενζινη. Οταν εχω βαλει πχ 43 ειμαι με λαμπακι αναμενο απο προηγουμενη ημερα και η βελονα ειναι κατω απο την τελευταια γραμμη και φοβομουν να μη μεινω και πηγαινα σαν την χελονα την ιδια, ποσο εχει μεσα ακομα δεν ξερω.
Eμενα με ενδιαφερει να ξερω τι βαζω να μην μπορουν να με κλεβουν με τιποτα τωρα ποσα μενουν μεσα δεν με καιει κιολας, οταν παει τελευταια γραμμη παω και γεμιζω τερμα και συνεχεια παιρνει τα ιδια λιτρα.
Τουλαχιστον απο τοτε που εβαλα μυαλο να πηγαινω σε σωστα βενζιναδικα γιατι καποτε ενα Εκο στο Χαλανδρι μου ειχε βαλει στην προτελευταια γραμμη 46λιτρα (τοτε δεν τα σημειωνα στο κινητο να βλεπω τι γινεται), αυτος ηταν ο Χαρυ Ποτερ φαινεται.....και ηταν και νοθευμενη αναβαση Πεντελης τερμα γκαζια ψοφιμι και 17 στο wideband (με καλη βενζινη εχω με τερμα γκαζια τουρμπισμα 10.3)....αλλα δεν ξαναπατησα στον κλεφτη.....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 05-02-15 στις 22:58.
|