Απαντάω μόνος μου στο θέμα, καθώς μετά από online ψάξιμο δεν κατέληξα στις ακριβείς διαστάσεις του φίλτρου καμπίνας, οπότε είπα να το βγάλω και να το μετρήσω.
Οι διαστάσεις του είναι 21.5cm x 21.5cm x 1.8cm (μήκος x πλάτος x ύψος)
στο περίπου. Τονίζω το περίπου, καθώς βγήκε τσαλακωμένο όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, που σημαίνει ότι το aftermarket που είχα ήδη μέσα δεν ήταν ακριβές fit. Παρόλα αυτά, το να είναι λίγο μεγαλύτερο δεν το θεωρώ πρόβλημα, καθώς συμπιέζεται και χωράει πιο σφιχτά στην θέση του.
Το πρόβλημα είναι η διάσταση του ύψους, καθώς
το φθηνό carbon φίλτρο που έχω βρει στο ebay αναφέρει διαστάσεις 21.5 x 19.3 x 2.9cm
H πρώτη διάσταση είναι εντάξει, και θεωρώ και την δεύτερη (19.3cm) σωστή, καθώς είδα ότι το δικό μου ήταν κατά 1-2 πόντους τσαλακωμένο στον έναν άξονα. Η τρίτη διάσταση που είναι και η πιο σημαντική, αυτή του ύψους, βλέπω πως έχει μία απόκλιση του ενός πόντου,
αλλά από ό,τι είδα υπάρχει περιθώριο να χωρέσει, καθώς έχει περίπου τόσο "αέρα" η θέση στην οποία μπαίνει.
Μετά από αυτά τα συμπεράσματα, νομίζω είμαι έτοιμος να το παραγγείλω ώστε να μπει στο επόμενο σέρβις, μετά από καθαρισμό και του συστήματος με αφρό.
Κάτι άλλο, όσον αφορά το "αμορτισεράκι" που κρατάει το ντουλάπι.
Στο πάνω μέρος πιάνει κάπου; Πρέπει να είναι βιδωμένο; Αφού ξεβίδωσα την βίδα στο αριστερό μέρος του ντουλαπιού και το αφαίρεσα, το αμορτισέρ έφυγε όλο μαζί έξω, και τώρα που το έκλεισα πρόχειρα δεν φαίνεται να στηρίζεται κάπου.