καλημερα! καταρχην η τιμη που λες ειμαι σιγουρος κατα 99% οτι ειναι απο εξωτερικο εχω αδικο? μιλουσα για Ελλαδα βασικα....
Μετα τι βλεπω εχεις Ε12? αφου εδω μιλαμε για ΕΕ111! στην 111 τα πισω AGX ρυθμιζονται με 4 σκαλες απο πανω και βγαζεις μονο τα καπακια των θολων των αμορτισερ και οχι να γδυσεις ολο το πορτ μπαγκαζ! τα πισω koni μονο πρεπει να βγουν για να ρυθμιστουν...καλα εγω το κανω για πλακα πανευκολο. Απλα θελω λιγο χρονο.
Στην Ε12 ρυθμιζονται τα πισω AGX με 8 σκαλες οντως χαμηλα το ηξερα αυτο, αλλα δεν ειχα δει οτι εχεις Ε12 γιατι γραφεις στο θεμα για ΕΕ111...Για Ε12 εχει αλλο θεμα για αναρτηση, προφανως ειχε δικιο ο 20βαλβιδος που ειπε για το πως ρυθμιζονται τα πισω AGX, γιατι αναφεροταν για τις ΕΕ111 αφου ειμαστε σε αυτο το θεμα.
Τα Koni sport εχουν 2 πληρης στροφες ρυθμισης δλδ +720μοιρες ενω τα AGX μονο 4 σκαλες, αρα εχεις περισσοτερο περιθωριο για ρυθμισμα σκληροτητας. Επειδη λοιπον εδω μιλάμε μονο για την ΕΕ111 ας μην κανουμε συγκριση αναρτησης απο αλλα μοντελα corolla. Στην Ε12 τα πισω ειναι ολοκληρα οχι φυσιγγια και ρυθμιζονται χαμηλα με εναν περιστροφικο διακοπτη 8 σκαλων, μας μπερδεψες αφου ουτε και εγω καταλαβα οτι μιλουσες για Ε12.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 17-10-14 στις 22:12.
|