Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-10-14, 21:02
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Βγηκαν νεα??? για δωσε κανενα link να τα δουμε! γιατι ποσο εχουν? α λες απο Αγγλια, νομιζα Ελλαδα, και τα koni sport αν τα βρεις απεξω ποιο φτηνα ακομα θα ειναι ομως! Καλα εγω αυτα που ειχα ηταν το 2008 αλλά και παλι ομως τα AGX εχουν ενα σοβαροτατο μειονεκτημα που δυστυχως δεν μπορουμε να το αμελησουμε....δεν ειναι επισκευασιμα!!! εφαγα τον τοπο ρωτησα παντου δεν βρηκα κανεναν που να μπορει να τα επισκευασει ακομα και με πατεντες, εξαλου δεν ανοιγουν, βασικα ακομα τα εχω στο εξοχικο, ενω τα koni sport αλλα και τα κοκκινα εχουν ενα κλειδακι και ξεβιδωνει το πανω μερος, ετσι βγαινουν τα σωθηκα τους, ξερω 2 ατομα στο Νεο Κοσμο κοντα στην Φρατζη που τα επισκευαζουν πληρως με καλες τιμες, και το ειχα κανει παλιοτερα στο starlet και εκει koni sport ειχα.

Y.Γ σε περίπτωση που κάποιος βρει κάποιον μάστορα απο Αθήνα να επισκευάζει τα Kyb AGX που δε νομίζω οτι γίνεται να μου πει γιατι τα εχω κρατήσει και με ενδιαφερει, εχουν πεσει ΜΟΝΟ τα πισω και αλλαξα και τα 4 και εβαλα koni sport, γιατί ήθελα να είναι ίδια!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 15-10-14 στις 21:17.
Απάντηση με παράθεση