Εγω το ειπα γιατι εχει σημασια αυτο στο ποσο χαμηλωμενο δειχνει ενα αμαξι. Οσο ποιο χαμηλοπροφιλο ειναι το λαστιχο τοσο γινεται μεγαλυτερο το κενο στον θολο επειδη μικραινει η συνολικη διαμετρος του τροχου, φυσικα μειωνεται και η αποσταση του αμαξωματος απο τον δρομο. Ενας πχ που δεν ειναι καθολου χαμηλωμενος αμα βαλει λαστιχα 195/65/15 δειχνει οτι ειναι!!!! αλλα το αμαξωμα απο τον δρομο θα εχει σηκωθει ψηλα! ενω με 195/45/15 ακριβως το αντιθετο. Btw τελικα επειδη το εψαξα τα eibach που ειχα ηταν 3,5cm και οχι 3cm οπως τα HR οποτε σε αυτο ειχες δικιο.

το δικο μου εδειχνε ποιο χαμηλωμενο αλλα βεβαια σε καθε μαρκα αμορτισερ τα πιατελα που καθονται τα ελατηρια εχουν αποκλισεις, ετσι αναλογα που ειναι αυτα κολλημενα αλλαζει και το υψος που καθονται τα ελατηρια με αποτελεσμα και το χαμηλωμα, πχ στα koni sport ειναι ποιο χαμηλα απο τα kyb AGX που ειχα. Για μενα μεγαλυτερη σημασια εχουν οι λεπτομερειες παντως γιαυτο και εδειξα φωτος παραπανω. Φορουσα....δεν ασχολουμε πλεον με χαμηλωμα παλια πριν 2-3 χρονια δλδ, γιατι με τους δρομους που εχουμε και εκει που παω εγω δεν ειμαστε για χαμηλωματα. Πως θα μπαινω εξαλου κατω απο το αμαξι ΧΩΡΙΣ να χρειαζομαι γρυλο? :Ppp και για να μην αναρωτιεται κανεις δεν ειναι ψηλο πολυ το αμαξι ισα ισα δειχνει σαν χαμηλωμενο με ελατηρια απο levin και koni sport απλα εγω ειμαι slim edition....xaxaxaxaxaxa και αλλη μια φωτο τωρα τον Σεπτεμβριο
http://i180.photobucket.com/albums/x...psaf29d906.jpg