[quote=keichi;472599]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
Καλά δεν ειναι και για γέλια..βγάζεις πλέον τα αλογα σου περιπου 800 στροφές ποιο γρηγορα...μια χαρα μετατροπη ειναι .[/QUOTE
Δηλαδη καποιος ο οποιος δεν εχει αυτα τα εξαρτηματα, πρεπει να παει να αγορασει μια KN και να σκασει (κανα 70αρι ευρω) και ενα μεταχειρισμενο καζανι (κανα 80αρι) δηλαδη 150ευρω για να βγαλει 1 αλογο???
500 στροφες νωριτερα???
Ειναι καταστασεις μικροτερες ή ισες του 1%...
Ανεπαισθητες δηλαδη...Δε τη καταλαβαινεις καν τη διαφορα...
Συγνωμη αλλα δεν ειναι καθολου καλη μετατροπη...Γνωμη μου...
Και γελαγα επισης επειδη πριν κατι μερες λεγανε καποια παιδια οτι αυτα δινουν και 5-6 αλογα και με κραζανε και προσπαθουσαν να με πεισουν...
Ελεος ρε παιδια για ονομα του θεου...
|
Φιλε Keichi ΕΙΝΑΙ 1,3 ΑΛΟΓΑ ΟΧΙ 1 (ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΡΩΣ ΤΑ ΑΛΟΓΑ) πλακα κανω.
Κοιτα το φιλτροκουτι για να το σφαξεις εχει κανα 20αρικο μεταχειρο και μια SIMOTA καπου στο 30αρι,αν και πιστευω οτι ολοι λιγο πολυ εχουμε μια φιλτροχουανα παρθενα καπου σε μια αποθηκη.
Επισης η ολη ιστορια εγινε για να ακουμε και κατι απο το μοτερ σαφως δεν νομιζω οτι κανεις απο οσους κανουν την μετατροπη (για τους εντελως μαμα μιλαω) θα πουν οτι ειδαν διαφορα στον δρομο,κολοκυθια με την ριγανη δεν νιωθεις τιποτα απλα ακους ενα γουργουρητο που κανει στο ρελαντι η οταν το γκαζωνεις ψιλα και ακους και χαιρεσαι.
Τα 5-6 αλογα για να τα παρεις δεν ειναι στραγαλια και πιστευω οτι σε κανενα αμαξι μονο με χοανη και τελικο θα τα παρεις.
Οσο για την μετατροπη πατωντας σε εργοστασιακα προτυπα ειμαι μαζι σου 1000%