Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Lynx
Σε συγχαίρω που έκανες μια τέτοια κίνηση κ που έχεις την διάθεση κυρίως οικονομική, να κάνεις ένα μεγάλο όνειρο πραγματικότητα. Θα χαρούμε να το αναπαλαιώσεις γρήγορα κ χωρίς προβλήματα, μιας κ μέσα από το προτζεκτ σου, εγώ προσωπικά αλλά φαντάζομαι και άλλοι, θα βλέπουμε να ότι υπάρχει κάποιος που πραγματοποιεί το όνειρο που έχουμε όλοι, την αναπαλαίωση κ την ευχαρίστηση μιας ΑΕ86. Να είσαι καλά να το ολοκληρώσεις το προτζεκ απροβλημάτιστα.
|
Γρηγορα δεν γινεται λογο οικονομικων. Χωρις προβληματα δεν εχει νοστιμαδα! Οσο για το ονειρο ολων μας μακαρι να σας κατσει ολων μια τετοια 86αρα οπως κ μενα. Κ οταν με το καλο τελοιωσει σε οποια συναντηση γινεται θα βρισκομαστε κ θα την ευχαριστιομαστε ολοι. Αυτα τα αμαξια δεν ειναι για μοναχοφαγια. Ειναι για ολους μας...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v
χαχαχαχα 
εμεις ταχουμε πει τηλεφωνικα οποτε εδω θα trollαρω λιγο...
δλδ ολο αυτο εγινε λογο της καλοκαιρινης μου επισκεψης ε;;;κ μετα του καραφλα...χαχαχαχαχα 
βλεπω εβαλες κ μοντελο στο προφιλ σου ε;;;χαχαχαχα
α κ κατι ακομα AE101 si 20v δε θαναι!!!
|
Μιας κ εσυ εκανες την αρχη το καλοκαιρι κ εγω θα το τελειωσω καλοκαιρι για να σε τρελανω κ να κανω κυκλους με αναποδο τιμονι γυρω απο την 101 si 20v!!! Aμα μπορεις κανε κ συ το ιδιο γυρω απο την 86αρα!!!