Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
Δύσκολα μου βάζετεεεεεεε!!! Η ΤΟΥΟΤΑ θα με κοπανήσει στο κεφάλι και μτχ δεν βρίσκω κάτι... μίλησα με τον αμορτισερά μου και μου λέει ότι αυτός βάζει τα EIBACH ή τα H&R αλλά τα δεύτερα παίζει να κατέβουν άλλο μισό πόντο ενώ τα πρώτα δίνουν σωστό δέσιμο. Ωστόσο, μετά από μεταμεσονύκτια μελέτη είδα σε fora σχόλια ότι τα Eibach με AGX δεν είναι τόσο κόσμια ενώ με H&R φέρονται πιο ανθρώπινα. Μήπως να βάλω τα H&R και αφού θα μπουν και οι αντιστρεπτικές ίσα ίσα να πάρω το αισθητικό αποτέλεσμα και πιο άνετη οδήγηση; Παίζει να κατέβουν κ άλλο τα H&R ή μπαρούφα;;;
|
Τα eibach ταιριαζουν καλυτερα με τα bilstein που ειναι κουτσουρια και ο συνδυασμος τους ειναι ιδανικος για τα γερμανικα αυτοκινητα που ειναι πιο βαρια απο τα δικα μας..Στα corolla προτιμουνται τα KYB που ειναι πιο μαλακα σε σχεση με αντιστοιχα bilstein και δεν κανουν το αμαξι να μπισταει σαν μπαλακι του πινγκ πονγκ .Τα agx τωρα δουλευουν σωστα και αποδιδουν σε αυτοκινητα με μεγαλες διαδρομες αναρτησεις.Στο mazda mx5 που η αναρτηση του απο το εργοστασιο εχει μικρη διαδρομη οποιος αντικαταστησε τα μαμισια αμορτισερ με agx βλαστημησε την ωρα και την στιγμη που τα βαλε, κι οποιος τα συνδυασε και με χαμηλοτερα ελατηρια ... βλαστημησε 2 φορες και τα πεταξε στην ακρη πριν περασει μηνας.3 λεπτα ψαξιμο στο google και θα τα βρεις αυτα που σου λεω .Στο corolla που εχει μεγαλη διαδρομη αναρτησης με τα μαμα ελατηρια,τα agx δουλευουν αψογα ως μια ποιοτικη αλλαγη των μαμισιων με ρυθμιζομενη σκληροτητα για το κατι παραπανω ,χωρις να κοπανανε και με πολυ καλη συμπεριφορα ,δεν συμπεριφερονται καλα με σκληρα χαμηλοτερα ελατηρια , το βαλβιδωμα τους δεν εχει σχεδιαστει για αυτα με αποτελεσμα να φθειρονται προωρα και να νομιζεις οτι το αμαξι ειναι χωρις αμορτισερ σαν σουμιες απο την πρωτη βδομαδα επειδη δεν δουλευουν σωστα κι οχι επειδη χαλασαν .Για να μην σε τρελαινω εγω , στειλε mail στην ΚΥΒ που ειναι η αρμοδια να σου πει χωρις να εχει κανενα κερδος να σου πουλησει και ελατηρια που δεν χρειαζεσαι πιθανον ( ο αμορτισερας σου να πουλησει θελει...γιατι να μη σου παρει αλλα 200 ευρουλακια?) Μαντεψε ομως...επειδη ηδη εχει σταλει τετοιο mail , η απαντηση ηταν οτι τα agx δουλευουν μονο με "stock" ελατηρια, οχι sport χαμηλοματος .Στειλε κι εσυ ενα mail ομως για να σιγουρευτεις...Απο κει και περα αν σωνει και καλα θες να χαμηλωσεις , δεν ηρθε και η καταστροφη του κοσμου ... βαλε τα hr και βλεπεις μετα......το θεμα ομως ειναι να μην το απολαμβανεις οταν το βλεπεις απεξω σταματημενο και χαμηλομενο, αλλα οταν το οδηγας. Μπορει και να σου βγει οκ με την χρηση που θα κανεις εσυ, δεν μπορω να ξερω τι θεωρεις ικανοποιητικο . ..Αφου ηθελες χαμηλωμα παντως ,επρεπε να προτιμησεις τα ultra sr οχι τα agx