Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου !
Οκ στην διάσταση ξεκαθαρίζουν περισσότερο τα πράγματα , αλλά μπλέκουν οσον αφορά την μάρκα των ελαστικών. Δεν είμαι άτομο που θα μπει στο πρώτο μαγαζί και θα πάρει αυτά που θα του πει ο λαστιχάς , αλλά γυρίζω σε 4-5 λαστιχάδες πριν αποφασίσω. Το κακό βέβαια σε αυτήν την περίπτωση είναι οτι ακούς διαφορετικά πράγματα απο τον καθένα με αποτέλεσμα και ενας να είναι σωστός και να σου προτείνει την καλύτερη περίπτωση "χάνεται" μέσα στις υπόλοιπες προτάσεις και δεν μπορείς να βγάλεις άκρη...

Άλλος μου λεει να βάλω τα Continental premium contact 5 που σίγουρα είναι καλά λάστιχα αλλά απο αυτά που διαβάζω και μου το επισήμανε και ενας λαστιχάς είναι οτι φθείρονται αρκετά γρήγορα. Μου είπαν για τα matador οτι είναι πολύ καλά για την τιμή τους και οτι τα βγάζει η Continental . Για τα Uniroyal rain expert οτι είναι πολύ καλά αλλά έχουν χρόνια που κυκλοφορούν και άλλοι κατασκευαστές έχουν νεότερα και πιο σύγχρονα λάστιχα. Χθές άλλος μου είπε για τα Hankook τα οποία είχε και ο ίδιος στην Corolla του και είναι πάρα πολύ καλά . Εκείνο που οι 4 στους 5 δεν μου προτείνανε ηταν τα Michelin energy saver , για τα οποία διαβάζω αρκετά καλές κριτικές. Δεν ξέρω αν είναι κορυφαία αλλά απο αυτά που διαβάζω δεν φαίνονται και τόσο χάλια οσο μου τα παρουσιάζουν. Τώρα διαβάζω για τα Vredestein T-Trac2 και τα Dunlop Sport Blueresponse τα οποία έχουν κορυφαίες κριτικές.....Δεν εχω πρόβλημα να δώσω 20-30 ευρώ επιπλέον για ενα λάστιχο που θα μου δώσει το κάτι παραπάνω , έτσι και αλλιώς δεν τα αλλάζεις και κάθε χρόνο....
Δεν ξέρω , εχω μπερδευτεί αρκετά και μέσα στην βδομάδα πρέπει να αποφασίσω.....