Θέμα: levin blacktop 20v
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-08-14, 00:22
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 309
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω ειμαι 1800 κυβικα με 9 και κατι ψιλα συμπιεση, ειχα 3071 και εβαλα 2871. Ειχα βγαλει 320 ροδα. Πιεση δε χανω απο πουθενα, εχω ψαξει τα παντα η ετσι νομιζω τουλαχιστον, και φοβαμαι οτι το προβλημα μου ειναι ηλεκτρικο μιας και οταν αναβω τα φωτα ψιλοσταθεροποιειτε το ρελαντι και στο afr και σε στροφες. Κινεζοxenon τα φωτα μου μονο στη μεσαια σκαλα. Μεγαλη αλογονου. Προβολια αλογονου. Πορειας μικρα led. Απλα τα αναφερω ολα αυτα γιατι διαβασα για λιγα κυβικα και για τουρμπινα μεχρι 250 αλογα οτι εχω και μαλλον μπερδευτηκατε με το αμαξι του παιδιου. 1zz turbo ειμαι.
Sorry ναι εγω μπερδευτηκα αναφερομενος στο blacktop παντως οι εκκεντροφοροι γενικοτερα παιζουν ρολο στο σπουλαρισμα και το πως βγαινει η δυναμη παρα την καταλυτικη παρουσια του τουρμπο...αλλα το 1ΖΖ δεν επρεπε να πασχει χαμηλα...ολα πιθανα ειναι δεν ειμαι μηχανικος αλλα και να ημουν...οι τηλεδιαγνωσεις ειναι επισφαλεις..τα παντα παιζουν ρολο...μπουζι...ηλεκτρικα... εισαγωγες εξαγωγες...

στο 1ΖΖ εχεις πλαστικη εισαγωγη? μηπως εσπασε το διαφραγμα κι εχει μισοφραξει κανενας αυλος?ιδεες λεω , μπορει να ειναι τελειως ασχετα με το δικο σου θεμα..
Απάντηση με παράθεση