Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8
Κατι ψιλοασχετο με το λαγκαρισμα κλπ, αλλα αυτο με τους εκκεντροφορους για ρυθμισμα λογω τουρμπο πρωτη φορα το ακουω. Και δε το λεω επιθετικα, το εχω απορια γιατι ψαχνομαι και εγω για κατι ασταθιες που εχω στο ρελαντι ενω απο χρονισμο ειμαι οκ, στα μαμα χαρακτηριστικα, σωστα δοντια κλπ. ουτε δοντι πισω ουτε μπρος. δεν μπορω να καταλαβω τι διαφορετικο πρεπει να εχει.
|
οι μαμα εκκεντροφοροι σου εχουν σχεδιαστει να δουλευουν και να αποδιδουν με συμπιεση μοτερ 11,5 νομιζω, πολυ ψηλη παντως...και ειναι σχεδιασμενοι για να αποδιδουν στις ψηλες στροφες οπως σου προειπαν...Ριχνοντας την συμπιεση τοσο πολυ το μοτερ σου ψοφησε τελειως στα χαμηλα και τα χαρακτηριστικα λειτουργιας του δεν βοηθανε..Με τοσα λιγα κυβικα και το πως δουλευει το μοτερ σου το πολυ να πας σε 28αρα αν θες να εχεις παντου δυναμη αξιοποιησιμη χωρις υπερβολες.Και η δικια σου τουρμπινα μια χαρα ειναι για 250 αλογακια ανετα απλα πρεπει να δεις τις σωληνωσεις μηπως χανεις πιεση απο καπου ,γενικα οτι σου ειπαν παραπανω και ναι οι εκκεντροφοροι παιζουν ρολο... Μπες monkeywrench και θα δεις οτι για καθε μοτερ προτεινουν εκκεντροφορους με αγρια χαρακτηριστικα για ατμοσφαιρικα στροφαρισματα και τουρμπο εκκεντροφορους με ηπια χαρακτηριστικα που βοηθουν την τουρμπινα να σπουλαρει απο χαμηλοτερα και γεμιζουν χαμηλα , αφηνοντας το τουρμπο να αναλαβει τα υπολοιπα μολις φορτωσει