Η πρώτη μέτρηση ήταν ένα πάτημα, και ίσως και το μοτέρ δεν ήταν αρκετά ζεστό για να αποδώσει τα μέγιστα. Πάντως έβγαλε νούμερο ίδιο με το εργοστασιακό (97HP), που να σου πω την αλήθεια περίμενα να βγάλει λιγότερο. Ίσως έπρεπε να κάνουμε και δεύτερο, αλλά βιαζόμουν να μπει η χοάνη, καθώς δεν με ενδιέφερε και πολύ το αποτέλεσμα με το φιλτροκούτι επάνω. Η χοάνη είναι μόνιμα και προς το παρόν δεν σκέφτομαι να την βγάλω γιατί μου αρέσει ο ήχος της.
Τη ροπή δεν την θυμάμαι, ήμουν λίγο μακρυά από τις οθόνες, αλλά δεν φαντάζομαι να άλλαξε δραματικά. Οι καμπύλες θα έχουν ενδιαφέρον όσον αφορά την ομαλότητα της ροπής, αλλά τα απόλυτα ποσά ούτως ή άλλως είναι μικρά σε αυτόν τον κινητήρα
Ο μηχανικός μου εξήγησε γιατί να μην περιμένω διαφορά με αλλαγή τελικού, και πάνω κάτω το ήξερα και εγώ αυτό, αλλά οι λόγοι που μπήκα στην διαδικασία ήταν κυρίως ο αισθητικός (είναι πανέμορφες οι διπλές απολήξεις του magnaflow) και του ήχου. Δυστυχώς στο δεύτερο κομμάτι δεν με κάλυψε, ίσως έπρεπε να την αφήσω βέβαια και λίγο καιρό επάνω να συνηθίσω τον ήχο, αλλά όπως προείπα είμαι λίγο ευαίσθητος με τη φασαρία.
Η όλη φάση, μαζί με τα βάλε-βγάλε των εξατμίσεων μου βγήκε 50 ευρώ.