Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-06-14, 22:56
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 515
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Κοιτα από την στιγμη που το συνεργειο εχει και dyno η τιμη θα είναι πολύ καλη!!!
Πιστευω ,με δεδομενα επαρχιας-κρισης παντα ότι με 50 ευρω θα σου βαλει την εξατμιση και θα σου κανει όχι 1 και 2 αλλα και 5 πατηματα αν χρειαστείς-θες!!!
Σου μιλαω με γνωμονα τον μαστορα στον Βολο που εχει κανει κατι αναλογο αλλα και τον ΜΑΙΚΟΝ που είναι εξατμισας σου κανει αν θες dyno ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ!!!
ΔΕΝ θα σε γδεισει ,φυσικα θα συννενοηθεις μαζι του τι θες εσυ και ποσο ζητα αυτος ,αλλα θεωρω μια λογικη τιμη τα 50 ευρω για αυτά!!!
ΑΝ το τελικο φυσικα είναι ευκολο να μπει και δεν θελει κοψε-ραψε κολλησεις Extra σωλήνες κτλ.κτλ.!

ΠΟΥ είναι αυτό το συνεργειο που λες???

Αντρεα τα VAMAG είναι από τα πιο αισιοδοξα dyno και εκτος από αυτό που εχεις παει και εσυ (εχω παει και εγω όταν ακομα το ειχε ο FREEDYS στην Θηβα) υπαρχει και στην Πατρα ένα ,που είναι πολύ optimistic αλλα και στην Λαρισα και στα Τρίκαλα που τα νουμερα που εχω ακουσει είναι too much!!!

Ωστοσο μια δοκιμη του φιλου Κωστα θα μας τα πει!!!Εξαλλου η ουσια είναι ποσα αλογα εχει τωρα και ποσα με αυτά που θελει να αλλαξει,να δει τις διαφορες δηλαδή και αυτές θα τις δει σε ΟΛΑ τα dyno!!!
Σε VAMAG θα δεις πανω από 100 σιγουρα σε μαμα μορφη ,εσυ εχεις φιλτρο οποτε υπολογισε 105 plus!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση