Θέμα: levin blacktop 20v
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-05-14, 00:11
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 309
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos-g6 Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε μου γιωργο οχι το αμαξι ειναι καθημερινης χρησης...η 2871 ειναι η καταληλη απ οτι βλεπω h GTX..τωρα οσο για το στροφαρισμα χαμηλα τι να κανουμε..ετσι αποδιδει τ μοτερ..εκτοσ αν το πουλησω κ πεταξψ επανω το κομπρεσορατο!!1,6 16v! αλλα μπαινω παλι στο τρυπακι απο την αρχη κ πολα λεφτα...εγω ειμαι της αποψης να αλλαχτει σε 2871 κ με το παραληλο e-manage που εχω να μεινει εκει κ τελος μετα...!!!!
Eγω σε ρωτησα γιατι αν εχεις σκοπο να εκμεταλλευεσαι τα 400 αλογα συχνα... και δεν το κανεις απλα για την χαρα της μετατροπης και για να δεις χ αλογα στο dyno συν κανα πατημα που και που ..οκ κανε οτι νομιζεις αλλα αν το αμαξι κινειται 95% χαλαρα ...δεν εχει νοημα να πιεσεις ακομα περισσοτερο το μοτερ ... να ελαττωσεις ακομα περισσοτερο τη ζωη του και στην καθημερινοτητα σου να σου κανει την ζωη ακομα πιο δυσκολη..Ελαφριες καροτσες ειναι τα corola..καντο να παταει κατω καλα επενδυοντας σε αναρτηση -λαστιχα αντι για τουρμπινες και θα κανεις κηδειες σε πολλους "δυνατους" συνδυασμους ..Κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι πεταμενα λεφτα οτι και να κανεις παραπανω..(αλλη τουρμπινα αλλο μοτερ ) οποτε αστο οπως ειναι..φυσικα δικα σου τα λεφτα εσυ αποφασιζεις..
Απάντηση με παράθεση