Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-04-14, 11:22
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 423
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Πανο ο θυμος σου δικαιολογημένος 100% απολυτα και ξερω πως νιώθεις όταν τα ακους αυτά!!!
Αλλα επετρεψε μου να πω ,όχι ότι τωρα πλεον σε νοιαζει ,αλλα στο μελλον ότι αυτό είναι ΠΑΡΑ πολύ καλο που γινεται!!!...
Αυτό είναι το γ@μwτο, ρε Γιάννη: Μιλάμε για το μέλλον, ενώ θα έπρεπε αυτά τα πράγματα να λειτουργούν εδώ και χρόνια...
Ξέρεις τι είναι να βλέπεις ότι σε μία χώρα η οποία πριν από 42 χρόνια ήταν άμμος, είναι σήμερα παράδεισος, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΕΒΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ;
Και βέβαια, να μπορείς να αφήσεις τα πράγματά σου, ακόμα και το πορτοφόλι, το κινητό και τις κάρτες σου στο τραπεζάκι, να φύγεις και να γυρίσεις μετά από 1 ή 2 ώρες και είτε θα είναι εκεί, είτε θα σε φωνάξουν να σου τα δώσουν...
Άλλη αίσθηση, νιώθεις πραγματικά άνθρωπος! Δεν ασχολείσαι με το να επιδιώκεις να επιτύχεις ή να λάβεις τα αυτονόητα...
Παράθεση:
...Τωρα οσο αφορα Πανο την περιπτωση σου ,που μαλλον εγινε τροπετο ,κατι το οποιο προφανως η αστυνομια δεν μπορει να το βρει ,περα από τυχη(μαντρα κλεμμενων) !!!...
Στην περιοχή από την οποία μου έκλεψαν το αυτοκίνητό μου, μετά από αυτό, έκλεψαν και άλλα τρία μέχρι πριν από ένα μήνα. Άρα, υπάρχει σπείρα που κινείται στην περιοχή. Αν δεν την ξέρει ήδη η Αστυνομία -όπως και το ποιές είναι οι μάντρες με τα κλεμμένα-, ίσως θα ήταν καλύτερα να πάνε σπίτι τους.
Παράθεση:
...ΤΟ ιδιο επαθε και συνάδελφος Αμεσοδρασιτης (από τα καλα παιδια) φιλαρακι του κουμπαρο μου και του εκλεψαν μεσα από κλειστη πυλωτη με τηλεχειρισμο,λουκετα ασφαλειας και συναγερμο ένα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ CBR 1000RR με μολις 500χμ με 150000 αγορα αντιπροσωπειας ενός μηνος και το χρωστα ακομα και του ειπε ο Αστυνόμος του να κανει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι ειπαν και σε σενα!!!Τον πηραν τηλεφωνο και αντι να τους <μαλακωσει>τους ειπε:
<Ειμα Μπατσος και θα σας βρω και θα σας γ@μησω ολους>και φυσικα του απαντησαν:<Θα μας κλασεις τα @ρχιδι@ κωλομπατσε και ΔΕΝ θα την δεις ΠΟΤΕ >όπως φυσικα και εγινε!!!
Ο αστυνόμος του ειπε:<κανονισε ραντεβού μαζι τους ,παρε και 6-7 από την αλλαγη σου και γ@μηστε τους...>!!!Αν το ειχε κανει και θα τους επιαναν και την μηχανη του θα ειχε!!!...
Και αυτός και οι συνάδελφοί του έχουν την εκπαίδευση -υποτίθεται- και την άδεια να οπλοφορούν. Οπότε -θεωρητικά (γιατί επί της ουσίας θα τους έκανα κεφαλογραβιέρα)- εγώ πού θα πάω ξεβρ@κwτος και ακάλυπτος σε μία τέτοια επιχείρηση, έχω περισσότερες πιθανότητες να πάθω κάτι, έτσι δεν είναι; Άρα πώς με βάζεις σε μία τέτοια διαδικασία και με εμπλέκεις σε τέτοια επιχείρηση; Ηθικό δίδαγμα: προχειρότητα και χαμηλό επίπεδο επαγγελματισμού.
Εν κατακλείδει, υπάρχουν και καλοί αστυνομικοί -όπως και δημόσιοι υπάλληλοι, και γιατροί και υδραυλικοί και μηχανικοί και επιχειρηματίες και εφοπλιστές κλπ, κλπ. Το δυστύχημα είναι ότι δεν αποτελούν την πλειοψηφία, αλλά τη μειοψηφία....

Καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά!
Ας ελπίσουμε να φτιάξουν τα πράγματα...
Απάντηση με παράθεση