Πανο ο θυμος σου δικαιολογημένος 100% απολυτα και ξερω πως νιώθεις όταν τα ακους αυτά!!!
Αλλα επετρεψε μου να πω ,όχι ότι τωρα πλεον σε νοιαζει ,αλλα στο μελλον ότι αυτό είναι ΠΑΡΑ πολύ καλο που γινεται!!!
Επισης ξερεις ποσα αμαξια-μηχανακια κλεβουν σε ένα τυπικο 8ωρο???Γυρω στα 30 κατά μεσο ορο στην περιφερεια Αττικης!!!Μου τα λεει ο κουμπαρος μου ο Αμεσοδρασιτης!!!!Οποτε για αυτους καλως ή κακως (για σενα ,για μενα και για αρκετους) εχει γινει μονοτονια της δουλειας!!!
Γι αυτό πηραν τα καμερατα και σε πληροφορω ότι κανουν πολύ καλη δουλεια!!!
ΔΕΝ είναι ολοι κ@λομπατσοι ,ξερω δεν το λες εσυ ,γενικα μιλαω, υπαρχουν και ανθρωποι που κανουν καλα την δουλεια τους(ευτυχως) !!!!
Επισης κατι πολύ σημαντικο που ειπε ο φιλος preatorian είναι ότι ΔΕΝ τους αφηνουν να κανουν καλα την δουλεια τους ,όχι μονο το νομικο πλαισιο αλλα και το πολιτικο πλαισιο που πρεπει αυτά τα δυο να είναι τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ παγκοσμίως !!!
Τα ζουμε κάθε μερα και οποιος αισθάνεται νομικα κατοχυρωμένος και ότι θα δικαιωθεί ας μου το πει!!!
Τωρα οσο αφορα Πανο την περιπτωση σου ,που μαλλον εγινε τροπετο ,κατι το οποιο προφανως η αστυνομια δεν μπορει να το βρει ,περα από τυχη(μαντρα κλεμμενων) !!!
ΤΟ ιδιο επαθε και συνάδελφος Αμεσοδρασιτης (από τα καλα παιδια) φιλαρακι του κουμπαρο μου και του εκλεψαν μεσα από κλειστη πυλωτη με τηλεχειρισμο,λουκετα ασφαλειας και συναγερμο ένα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ CBR 1000RR με μολις 500χμ με 150000 αγορα αντιπροσωπειας ενός μηνος και το χρωστα ακομα και του ειπε ο Αστυνόμος του να κανει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι ειπαν και σε σενα!!!Τον πηραν τηλεφωνο και αντι να τους <μαλακωσει>τους ειπε:
<Ειμα Μπατσος και θα σας βρω και θα σας γ@μησω ολους>και φυσικα του απαντησαν:<Θα μας κλασεις τα @ρχιδι@ κωλομπατσε και ΔΕΝ θα την δεις ΠΟΤΕ >όπως φυσικα και εγινε!!!
Ο αστυνόμος του ειπε:<κανονισε ραντεβού μαζι τους ,παρε και 6-7 από την αλλαγη σου και γ@μηστε τους...>!!!Αν το ειχε κανει και θα τους επιαναν και την μηχανη του θα ειχε!!!
Αλλα τον αφησε ο θυμος του και η συναισθηματικη του φορτιση(100%λογικη και δικαιολογημενη ,βεβαια

) να τον επηρεασει!!!
Αυτά!!!Καλο Πασχα και μακρια τα κακα από εμας!!!!