Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-03-14, 23:35
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 515
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Να σημειώσω κάτι βασικό. Δεν έβγαλε 202,2 άλογα, έβγαλε 202,2 Cv ή όπως φαίνεται και στο διάγραμμα 148,7 kW. Σε απλά ελληνικά, 199,41 hp...

Η καλύτερή μου μέτρηση στον ΜΑΙΚΟΝ ήταν το 2012 με 197,9 hp και 18,7 κιλά ροπή. Το 2013 χωρίς καμία αλλαγή έδειξα -2,5 άλογα (195,5 hp) με κάποια παράξενα κατσαρά στις καμπύλες μου εντός lift κυρίως. Το "πρόβλημα" θεωρήθηκε ότι ήταν η μπαταρία, αφού είχε ήδη ξεκινήσει να κάνει κάτι τρελά με δυσκολία στην εκκίνηση αρκετό καιρό πριν το dynoday, γεγονός που "επιβεβαιώθηκε" αφού μερικές μέρες μετά η μπαταρία απεβίωσε και αλλάχτηκε με 60άρα VARTA. Βενζίνες στο 95% των γεμισμάτων μου βάζω 100άρα, στη συγκεκριμένη περίπτωση του VAMAG είχα γεμίσει με V-Power (όχι τη racing) συν ένα ενισχυτικό οκτανίων της SONAX που έχω σχεδόν πάντα στο αμάξι και βάζω στις περιπτώσεις που γεμίζω με απλή βενζίνη. Οπότε, η μόνη διαφορά με τον ΜΑΙΚΟΝ του 2013 ήταν η αλλαγμένη μπαταρία.

Το σενάριο με τις διορθωμένες-αδιόρθωτες καμπύλες το είδα σε άλλο αμάξι, δε είδαμε κάτι τέτοιο στο δικό μου.
Ok Αντρεα με καλυψες πλήρως!!!Το θυμαμαι το θεμα με την μπαταρια!!!

Ναι αυτό με το Cv και το Hp παιζει ρολο ,μικρο βεβαια αλλα εχει σημασια,ειδικα στα πολλα αλογα!!!
Ναι οντως το VAMAG και εμενα σε cv τα λεει τα αλογα!!!

Αρα η διαφορα Αντρεα είναι πραγματικα πολύ μικρη της ταξεως του 1,5 ιππου που είναι στα ορια ακομα και του στατιστικου λαθους ,ωστοσο αυτό που με (μας) νοιαζει ειναι ότι το VAMAG εναντι του DASTEK της MAIKON είναι ισαξιο και λιγο περισσοτερο αισιοδοξο εστω και οριακα!!!

Τα συμπερασματα βγηκαν και για μια ακομη φορα το DASTEK της MAIKON το δυναμομετρο κατατεθεν πλεον του Corolla Club είναι εκτος από οικονομικο και επαναλειψιμο και εξισου αξιοπιστο στις μετρήσεις!!!

Το VAMAG του Αλουμανη παιζει πολύ στην πιατσα παντως να ξερετε ,το POWER μετρα πολλες φορες εκει ,διοργανωνονται πολλα dynoday εκει και γενικα το θεωρουν ΚΑΛΟ!!!
Όλα αυτά για την ιστορια και μονο......

ΥΓ:
Αντρεα εσενα αυτό με τις διορθωμένες και τις αδιόρθωτες που λεμε ,εσενα αυτή η μετρηση τα 202Cv είναι διορθωμενη ή αδιορθωτη ,θυμασαι???

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση