Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-03-14, 01:20
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 515
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Μαλιστα πολύ ενδιαφερον η μετρηση Αντρεα μου(μας) ελυσε πολλες αποριες!!!
Κοιτα εγω όπως ειπα ειχα βγαλε 120 διορθωμένα και 186 με τα ΝΙΤΡΑ!
ΣΤΟ ΜΑΙΚΟΝ ειχα βγαλει φετος 119.6 και 177 με τα ΝΙΤΡΑ αλλα θεωρησα ότι δεν ειδα πολλα επειδή το αμαξι δεν το καταλαβα να δουλευει 100% καλα για καποιο λογο που ποτε δεν καταλαβα!!!
Τωρα λοιπον και μετα την δικη σου μετρηση(θεωρω δεδομενο ότι μετρήθηκες ακριβως ιδιος με τον ΜΑΙΚΟΝ ακομα και με το ιδιο καυσιμο) καταλαβαινω ότι το αμαξι μου δουλεψε 100% οκ τον Δεκεμβρη και δικαιως εβγαλε τα 119.6 ατμοσφαιρικα και 177 ΝΙΤΡΑΤΑ!!!
Απλα ειχα την εντυπωση ότι θα ηταν λιγο πιο αυστηρο αυτό αλλα ΕΣΥ μας αποδειξες ότι το ΜΑΙΚΟΝ κάθε άλλο παρα αισιοδοξο είναι!!!
ΜΠΡΑΒΟ Αντρεα επιτελους ειδες πανω από 200 και μου κινησες την περιεργεια να δω ποσα θα βγαλει το Punto εκει αφου προ εξάτμισης ειχα βγαλει στο ΜΑΙΚΟΝ 302 αλογα(282 στον Βολο) και εχω παρει 20 από τοτε (302 στο Βολο ΤΩΡΑ)!!!

Τελικα στα πολλα αλογα οι διαφορες είναι με γεωμετρικη προοδο δυσαναλογες!!!
Αναθεωρώ ακομα περισσοτερο κάθε μερα αυτά που πιστευω για τα dyno αλλα και ενισχύεται και αυτό που ΦΩΝΑΖΩ παντου ότι από dyno σε dyno οι διαφορες μπορει να είναι και ΧΑΟΤΙΚΕΣ!!!

Αντρεα θυμισε μας λιγο τα νουμερα από την μετρηση του Δεκεμβριου στον ΜΑΙΚΟΝ σε αλογα και σε ροπη σε παρακαλω για να μην τα ψαχνω!!!
Ευχαριστούμε Αντρεα!!!

ΥΓ: Επαιξε σεναριο με διορθωμένες και αδιόρθωτες καμπύλες???

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση