Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-02-14, 05:34
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 421
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou Εμφάνιση μηνυμάτων
Άρση τηλεφωνικού απορρήτου γίνεται μόνο κατόπιν εντολής του Εισαγγελέα, κατά τη κρίση του και μόνο. Σε γενικές γραμμές γίνεται αυτόματα μόνο σε εγκλήματα κακουργηματικού χαρακτήρα. Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου είναι καθαρά εισαγγελικό θέμα.
Το γνωρίζω -χρειάστηκε να το μάθω αυτό με τον άσχημο τρόπο (δεν είμαι δικηγόρος)- και αυτό λέω. Το "παράπονο" που έχω από την όλη "ιστορία" είναι που η αγαστή συνεργασία μεταξύ της μίας από τις 3 θεσμοθετημένες εξουσίες με τις δυνάμεις "επιβολής" της τάξης είναι κατά το δοκούν, a la carte.
Όμως, αρκετά έχω χαλάσει το θέμα του παιδιού, οπότε θα σταματήσω, να δούμε μήπως γράψει κάποιος που έχει δει/ακούσει κάτι.
Ίσως να έπρεπε να δημοσιεύεται κάτι κάθε ημέρα (π.χ. "δεν υπάρχει κάτι νεότερο") ώστε να είναι ψηλά το θέμα και να τραβάει την προσοχή όσων διαβάζουν το forum...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PeterIoannou : 22-02-14 στις 05:36. Αιτία: διόρθωση κειμένου
Απάντηση με παράθεση