Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-02-14, 00:25
Το avatar του χρήστη tom ks
tom ks Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla G6 vvt-i
Περιοχή: Ιωαννινα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 213
tom ks είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από χρηστος Εμφάνιση μηνυμάτων
καλησπερα.στροφαλος μπιελες πιστονια απο 1zz εχω βρει με 400 ευρω.πολλαπλη εισαγωγης και πεταλουδα πανω απο 200ευρω.απλα σκεφτομουν να αφησω τα δικα μου πιστονια και για καλυτερη συμπιεση και για να αποφυγω το ρεκτιφιε.ελεγα να κανω γυαλισμα στο μπλοκ και ροϊκη στο δικο μου καπακι
κοιτα να δεις! η τιμη ειναι καλη αλλα οτι και να παρεις θα το στειλεις ρεκτιφιε να κοιταχτουν ολα σωστα! μπορει να σ τυχει ραγισμενος στροφαλος η στραβη μπιελα! την εχω πατησει για αυτο σου τα λεω κ τωρα φτιαχνω δευτερο μοτερ! ροικη σε αυτες τις κεφαλες δεν αξιζει! γενικα εχουν μεγαλες θυριδες κ για 2 αλογα αν θα τα παρεις κ αυτα δεν αξιζει γτ ειναι πολλα τα λεφτα! Η κεφαλη απο 1ΖΖ εχει μεγαλυτερες βαλβιδες! Το celica κ το mr2 εχουν διαφορετικο εκκεντροφορο εισαγωγης! καλυτερα να κρατησεις τα 1,6 πιστονια αλλα αν το γυαλισεις ενω εχει ηδη οβαλ θα το κανεις χειροτερα! αν δεν καις τωρα λαδια αστο οπως εχει αλλιως η θα βρεις αλλον κορμο σωστο χωρις οβαλ, λιγο δυσκολο βεβαια η κανεις ρεκτιφιε τον δικο σου κ βαζεις μεγαλυτερο πιστονι! οτι κ να κανεις θα πρεπει να στειλεις τα πραγματα ρεκτιφιε! Βασικο ΠΟΛΥ αυτο κ προσοχη σε ποιον ρεκτιφιατζη! Ακομα αυτος που θα σου δεσει το μοτερ θα πρεπει να δωσει βαση στα μεταλλα μπιελας γτ η καθε μια θελει διαφορετικα μεταλλα! αν δεν εχει σωστο διακενο θα φαει μεταλλα γτ η θα ειναι σφιχτο πολυ η αλλιως θα εχει μεγαλο διακενο κ δεν θα μπορει να δημιουργησει στρωση φιλμ το λαδι κ ο στροφαλος θα παταει στα μεταλλα! ακομα κατι τελευταιο μην βαλεις αλλο μπλοκ κ αλλο καβαλετο στροφαλου! αυτα πανε μαζι για να εχουν το ιδιο ακριβως πατημα! Ελπιζω να μην σε κουρασα! οποιος μαστορας σου πει τα αντιθετα απο αυτα που σου ειπα μην τον εμπιστευτεις! θα την πατησεις οπως εγω κ ειναι κριμα να πεταξεις λεφτα!