Θέμα: Διοδια
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-02-14, 14:07
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 111 vv-T-i
Περιοχή: Λεκανοπέδιο
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 308
LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Το να προτάσεις ως κυριότερη διαφωνία σου τα 10 λεπτά που θα χάσεις (υπό φυσιολογικές συνθήκες και όχι σε ώρες και μέρες αιχμής), την μία στο εκατομμύριο πιθανότητα ατυχήματος στη πλατεία των διοδίων και την ελάχιστη επιπλέον κατανάλωση (γιατί ελάχιστη είναι, ας μη γελιόμαστε) είναι για μένα αστείο μπροστά το γεγονός ότι, σε περίοδο όπου ο καθένας μας έχει ξεβρακωθεί οικονομικά, παρ’ όλα αυτά σου ζητάνε παραπάνω. Δηλαδή εάν σου πρόσφερε όλα αυτά που ζητάς θα ήσουν ευχαριστημένος; Δε νομίζω…
Όλα (πρέπει να) συνυπολογίζονται.

Για ποια απόλυτη ασφάλεια μιλάμε? Οπως ανέφερα, υπάρχουν ...:
- οι αφηρημένοι που, αντί η προσοχή τους να είναι στραμμένη στην ροή της λωρίδας τους, κοιτάζουν τις δίπλα γκόμενες / το κινητό / το ράδιο, ενώ το αυτ/τό τους ρολάρει ακυβέρνητο με στόχο τον φουκαρά τον μπροστινό. Να μη μιλήσω για την ταυτόχρονη οδήγηση και χρήση lipstick των συμπαθεστατων, κατά τα άλλα, γυναικών οδηγών, που ελαφραίνει το ποδαράκι τους από το φρένο σιγά-σιγά χωρίς να το καταλάβουν...
- οι γυφτοκάγκουρες (S O S... δεν ενν. ΚΑΝΕΝΑΝ εδώ στο forum), που περνάνε κολλητά με τους "βλάκες" που πληρώνουν κανονικά.
- Επίσης, να θυμηθώ ότι, αρκετά σημεία (ενν.χλμ!!!) της δήθεν τέλειας εθνικής οδού δεν είναι φωταγωγημένα??? Όταν κλείνεις δωμάτιο στο HILTON με τιμές HILTON, απαιτείς και service HILTON, γιατί δεν θέλεις - και δεν πρέπει - να σε κοροϊδεύουν.

Και για να μπω στην λογική των προαναφερθέντων αριθμών... επιλέγω σαν συνειδητοποιημένος πολίτης να μην τους χαρίζω, ούτε τα 10 λεπτά από τη ζωή μου, ούτε τα 0,05 λίτρα βενζίνης από το ρεζερβουάρ μου. Πλέον, όταν πηγαίνω εκδρομή/βόλτα, ακολουθώ στάνταρ την παλιά εθνική. Αν βιάζομαι στο γυρισμό (και μόνο τότε), επιλέγω την νέα οδό....βρίζοντας!!

Anyway, έχω διαφορετική - προσωπική - άποψη επί των θεμάτων. Ο καθένας έχει τις προτεραιότητές του...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LISSAS : 17-02-14 στις 14:17.
Απάντηση με παράθεση