Θέμα: Διοδια
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-02-14, 21:07
Το avatar του χρήστη panagiotisfx
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Ε12 pro f/l
Περιοχή: Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 322
panagiotisfx είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχεις ελέγξει η πινακίδα που "φτιάχνεις" αν ανήκει σε κανέναν; Και αν μια στο εκατομμύριο υπάρχει και βγαίνει σα το δικό σου;; Για τους γύφτους ξέρω πολύ καλά τι και πως, αλλά δεν είναι της παρούσης...Θα ξεχυλώσουμε τη κουβέντα...
Ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεων του...από μεριά μου το λήγω εδώ το θέμα.
Εγω ομως δεν εκατσα να σε κρινω σε κατι που δεν συμφωνω μαζι σου ουτε αποκαλεσα κανεναν σας γυφτο.
Καθομαι και γραφω για να συζητησουμε και να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον και καθεσαι και μου γραφεις για ταυτοποιηση μια στο εκατομμυριο.Δεν το εκανα συστημα,μια φορα το δοκιμασα,δεν περναω συχνα απο τα διοδια.

Κι οχι δεν θελω να περναω απο τις παλιες Εθνικες γιατι κι εκει αργα ή γρηγορα θα βαλουν διοδια.Και τοτε να δουμε τι θα γραφουμε.Ψαχνω λυσεις οπως κι αλλα παιδια για να μη με κλεβουν.Αν θες εσυ να πληρωνεις για να νιωθεις καλα με τον εαυτο σου ειναι δικαιωμα σου και δεν θα σε κρινω.
Πραγματικα δεν καταλαβα την επιθεση σου κι ειδικα την εκφραση "γυφτος" οταν σε αυτο το νημα δεν ειμαι ο μονος που εχω γραψει οτι δεν θελω να πληρωνω.

Ελεος...
Οκ επειδη καταλαβα πως δεν σας ενδιαφερει αν κρινω κι απο τα υπολοιπα σχολια δεν ξαναγραφω εδω περα.Δεν εχει νοημα αλλωστε.
Απάντηση με παράθεση