Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από djgas1
τοτε καλυτερα να δοκιμασεις το συγκεκριμενο αμορτισερ! νομιζω θα αλλαξεις την αποψη σου!
χτες που το πηρα βολτα μονος μου για τεστ περασα και απο το καλυτερο αμορτισερομετρο που λεει ενας φιλος πιο πανω. στο κηφισο. το ηξερα το συγκεκριμενο σημειο και το απεφευγα παλιοτερα, περασα με 100 περιπου χιλιομετρα απο πανω του και η συμπεριφορα του δεν ηταν καθολου μα καθολου βαρκας! με τα προηγουμενα αμορτισερ μπορει και να με προσπερναγε το πορτπαγκαζ μου, μ'αυτα ομως το περασα χωρις αναπηδησεις και ομαλοτατα!ενα αποτομο βυθισμα και παλι στη θεση του !
δεν ξερω απο διαρκεια ζωης(αν και νομιζω οτι θα ζουν περισσοτερο) αλλα εχει σφιξει περισσοτερο το αυτοκινητο και στριβει αριστα!
στην πορεια νιωθεις περισσοτερη σιγουρια, πριν φοβοσουν να ανεβεις πανω απο 140-150. αν και δεν εχω σκοπο να ανεβω τοσο με οικογενεια, χτες ανεβηκα μεχρι τα 195 και αν εξαιρεσεις το θορυβο του κινητηρα (που μου τη σπαει αρκετα) στην κυληση του ηταν γερμανος! κι οπως προανεφερα, η αναρτηση τα σπαει στο φρεναρισμα !
τελικως τα αξιζαν τα λεφτα τους
καλημερα!
|
Ναι ειναι ενας φοβος καπου στα 140 οπως λες... Αλλαξα κι εβαλα τα KYB excel-G (μαυρα) και δεν ειδα μεγαλη διαφορα... Τωρα δεν ξερω αν θα επρεπε να αλλαξω και κανενα ελατηριο.... Η ισως να τεριαζε πιο πολυ μια σκληρη αναρτηση...